Vedete din Romania

#vanzare Carmen Iohannis #rochii Carmen Iohannis #carmen iohannis #vedete intern #showbiz

Hainele lui Carmen Iohannis, de vanzare. Iata cat costa!

Premiera in Romania! Doua tinute purtate de Carmen Iohannis pot fi cumparate. Este vorba despre o rochie lunga si de un costum de culoarea mentei. Ambele au fost purtate la Salzburg.


„E o rochie eleganta, simpla, pune in valoare silueta primei doamne. A fost facuta in urma consultarii cu prima doamna in ceea ce priveste linia pe care o doreste si a culorilor pe care le prefera", spune Andreea Zenya, reprezentantul atelierului, potrivit revistablogurilor.ro.

Rochia costa acum aproape 5.000 de lei. O alta tinuta, a aceluiasi designer, poate fi cumparata cu 1.800 de lei. Este vorba de acest costum deux pieces, culoarea mentei.

Banii obtinuti din vanzarea tinutelor purtate de prima doamna vor fi folositi in scop caritabil. Vor ajunge la o fundatie care ofera burse copiilor din mediul rural, care au inteligenta superioara si care provin din familii defavorizate.


In urma cu mai multi ani, Michelle Obama a donat o rochie unui muzeu din Washington, iar rochia neagra pe care a purtat-o Chaterine, ducesa de Cambridge, in timpul studentiei, s-ar fi vandut cu 65.000 de lire sterline, in urma unei licitatii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului