Vedete din Romania

Hi-Q, din nou fara solista

Daca Dana Nalbaru s-a retras acum sase ani din trupa Hi-Q pe motiv ca isi doreste o cariera solo, Mihai Sturzu si Florin Groza au fost iar parasiti, de data aceasta de Nicoleta Dragan .

Cei doi au tinut sa faca marele anunt in emisiunea lui Maruta, cu care nu sunt in cele mai bune relatii, tocmai pentru ca show-ul acestuia are cea mai mare audienta pe segmentul sau si astfel mesajul se propaga rapid.

Profitand de prezenta "inamicilor" in teritoriul lui, prezentatorul "Happy Hour" i-a taxat ironic, oferindu-se sa cante el in locul Nicoletei, intrucat are voce cam cat au si ei doi, povesteste Cancan.

Baietii au fost evazivi, insa, in ceea ce priveste cauzele “divortului”. “Planurile noastre nu mai coincid cu cele ale Nicoletei. Noi am vrut sa facem niste investitii de ordin managerial cu care ea nu a fost de acord”, a declarat Florin in ultima editie Click!

Desi au incercat sa induca ideea ca despartirea a fost pasnica, atmosfera dintre Nicoleta si fostii ei colegi e departe de a mai fi amicala. Cei trei nu au dorit sa dezvaluie motivele "divortului", dar, se aude ca cearta a pornit de la bani.

In urma cu o saptamana, baietii au anuntat-o pe Nicoleta ca vor aplica o noua politica financiara prin care banii urmau sa se imparta nu doar intre membrii trupei, ci si intre alti colaboratori, lucru care o dezavantaja net pe cantareata, sustine Cancan.

Mai mult, cantareata recunoaste ca, in sanul trupei, au existat in ultima vreme disensiuni grave, acestea plecand, se pare, de la bani.

“M-am retras cand starea conflictuala era mai prezenta decat cea de prietenie. Desi este adevarat ca ma voi casatori, acest lucru n-are nici o legatura cu despartirea mea de trupa”, povesteste Nico pe blogul personal.

Mihai si Florin au gasit rapid si o inlocuitoare pentru Nico, este vorba de Ania, o solista aflata la debut.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului