Vedete din Romania

#dicurs Hillary Clinton #hillary clinton

Hillary Clinton, primele declaratii dupa infrangere: "Sper ca Donald Trump va fi un presedinte de succes pentru toti americanii"

Asta-seara, Hillary Clinton, castigatoarea votului popular din SUA, a tinut un discurs la un hotel din Manhattan, desi initial echipa de campanie a democratei a anuntat ca aceasta nu va sustine niciun discurs.

"Donald Trump va fi presedintele nostru. Constitutia noastra democratica asigura transferul pasnic de putere.

Stiu cat de dezamagiti va simtiti, pentru ca si eu ma simt. Asa se simt si zeci de milioane de americani, care au investit eforturi. Este dureros. Campania noastra nu a fost despre o persoana sau despre o alegere. A fost despre o tara pe care o iubim. Natiunea noastra este mai divizata decat credem. Voi crede mereu in America.

Ma simt recunoscatoare si mandra pentru campania pe care am dus-o. Reprezentanti cel mai bun lucru al Americii si a fost cea mai mare onoare a vietii mele sa fiu candidatul vostru.

Va multumesc tuturor! Va multumesc atat de mult! Va multumesc, prieteni, ca sunteti aici. Va iubesc pe toti. Noaptea trecuta l-am felicitat pe Trump si sper sa conlucram pentru binele Americii. Sper ca va fi un presedinte de succes pentru toti americanii. Imi pare rau ca nu am castigat alegerile, pentru viziunea pe care o impartasim pentru America.

Visul american este destul de mare pentru toti, pentru barbati si femei, pentru imigranti. Asa acum responsabilitatea noastra este sa continuam sa construim acea America pe care o dorim”, a mai spus democrata

“Sotilor Barack si Michelle Obama le suntem recunoscatori. Va multumim pentru conducerea voastra, care a insemnat atat de mult pentru atat de multi americani din toatea lumea”, a adaugat Clinton.

“Mi-am petrecut viata de adult luptand pentru ceea ce cred. Am avut succese si esecuri, unele dureroase. Aceasta pierdere doare, dar va rog sa nu incetati sa credeti ca lupta pentru ce este corect merita”, a mai spus democrata.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare