Vedete din Romania

#drama Horia Brenciu #tata Horia Brenciu #horia brenciu

Horia Brenciu, declaratii cutremuratoare! Drama prin care trece zilnic de la moartea tatalui sau

Horia Brenciu pare sa nu-si mai revina dupa decesul tatalui sau. La opt luni de la decesul acestuia, Horia face declaratii curtemuratoare.

Horia Brenciu a marturisit, intr-un interviu acordat pentru life.ro, ca inca nu și-a revenit dupa decesul tatalui sau. Tatal cantaretului s-a stins din viata in ianuarie 2016, la varsta de 85 de ani. Artistul avea o relatie extrem de apropiata cu parintele sau.

"Deprinderile functioneaza foarte bine si dupa atata vreme. Instinctiv, atunci cand sunt la volan, pun mana dreapta pe telefon sa-l sun, dar dupa aceea imi retrag mana si-mi aduc aminte…. Indiferent unde aveam concert prin tara, treceam prin Brasov. Si acum trec, ajung acasa, ma uit peste gard, in curte… in continuare cred ca voi face aceste lucruri inca mult timp si nu ma gandesc sa scap de obisnuinta asta. E ceva firesc. In continuare vreau sa-l sun si in continuare vreau sa-mi raspunda. Avea un mod special, unic, de a-mi raspunde la telefon de care imi aduc aminte cu placere. Si in continuare este o componenta care imi lipseste, dar care este mereu in mintea mea…", a declarat cantaretul.

"Eu cred ca si maica-mea cand vorbesc de ea, ma aude, iar tata, mai proaspat ajuns in Imparatia Cerurilor, ma aude cu siguranta… Era despre cei plecati dintre noi, care, odata ce ajung dincolo, li se repartizeaza un apartament sus, la inaltime. Si, pe parcurs, pe masura ce lumea uita de ei, coboara cate un etaj pana cand, uitati de toti, sfarsesc prin subsoluri. Eu, povestind mereu despre ei, ma asigur ca raman acolo, sus, la inaltime, de unde, pe fereastra camerei lor, au vedere spre Rai", a declarat Horia Brenciu.

Sursa foto: dcnews.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare