Vedete din Romania

#horia brenciu tata #horia brenciu #fetita horia brenciu #mina brenciu

Horia Brenciu, mandru ca fetita lui canta de cand s-a nascut

Ziua de 1 noiembrie a devenit, pentru Horia Brenciu, un eveniment demn de sarbatorit in fiecare an. Artistul este de ieri taticul unei fetite sanatoase si se declara deja mandru de faptul ca micuta a inceput sa cante, inca de cand s-a nascut.

Alice Dumitrescu, partenera de viata a faimosului Horia Brenciu, i-a daruit showmen-ului in varsta de 40 de ani o fetita de 3,4 kilograme, pe care fericitii parinti o vor boteza Mina. Coplesit de emotii, Horia a anuntat pe un site de socializare ca bebelusul nou-nascut "canta de cand s-a nascut".

"Are doua surori minunate, doi parinti simpatici, trei pisici rasfatate, o bona si 3,4 kg [...] O cheama Mina si s-a nascut in dimineata asta frumoasa de 1 noiembrie. Toata lumea e bine, sanatoasa si da, canta de cand s-a nascut", a scris Horia Brenciu fanilor pe internet.

In urma cu cateva luni, Alice Dumitrescu si Horia Brenciu anuntau cu bucurie ca se cunosc de peste 15 ani si ca sunt impreuna din 2007. Juratul emisiunii "Vocea Romaniei" a marturisit recent ca anul acesta, cand implineste 40 de ani, primeste cel mai frumos cadou din lume: un print sau o printesa.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare