Vedete din Romania

#horia brenciu #showbiz # horia brenciu nunta

Horia Brenciu s-a casatorit religios in mare secret! A avut un singur regret!

Horia Brenciu s-a casatorit religios, duminica, cu Alice Dumitrescu. Ceremonia a avut loc intr-un cadru restrans, iar la petrecere au participat cativa apropiati. Cu toate acestea, solistul a avut un mare regret. 

Acesta a fost trist ca mama sa nu a putut sa fie prezenta la acest eveniment important din viata sa. Mama cantaretului a decedat pe cand acesta avea doar 11 ani. 

“Mama – din cate am apucat eu s-o cunosc, pana la cei 11 ani ai mei (atata aveam cand ea a “plecat" rapusa de un cancer) - a fost si a ramas in inima mea chintesenta a ceea ce se cheama o mama in adevaratul inteles al cuvantului! Mama a avut un cancer ganglionar. S-a stins dupa chinuri cumplite, dureri cumplite, pe care le indura cu zambetul pe buze, atunci cand intram in varful picioarelor in odaia ei. Mi-o amintesc si astazi, inconjurata de un abur plin de dragoste. Avea un nume foarte frumos, pe care vreau sa-l duc mai departe. O chema Mariela”, a marturisit emotionat Horia Brenciu, jurat la emisiunea X Factor.

Horia Brenciu si Alice Dumitrescu s-au casatorit civil pe 18 iunie. Cei doi au impreuna o fetita de doi ani, insa cantaretul se intelege de minune si cu cele doua fiice ale lui Alice, din prima casatorie. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare