Vedete din Romania

#horia moculescu #nevasta #bataie

Horia Moculescu: "O singura data cred ca i-am scapat un ursulet de plus in capul Marianei"

Invitat in emisiunea lui Maruta, Horia Moculescu a dezmitit acuzatiile aduse de fosta sa sotie, potrivit carora aceasta ar fi mancat bataie de la compozitor.

"Familia mea este ca oricare alta, doar ca fosta mea sotie a iesit sa spuna ca este victima. Intr-o zi a aruncat cu ceva dupa mine, atunci i-am spus ca daca mai face asta nu stiu cum ma voi mai stapani . Eu am prieteni care au venit la mine in casa de sute de ori. Nu au asistat vreodata la o scena de necivilizatie. O singura data cred ca i-am scapat un ursulet de plus in capul Marianei, nici nu-mi mai aduc aminte. In toate zilele cat am stat impreuna cred ca am injurat-o o singura data... dar ce mi-au auzit urechile dupa", a explicat interpretul, citat de Libertatea.

De asemenea, Horia Moculescu a mai afirmat ca sta in aceeasi casa cu Mariana Moculescu si iubitul ei, deoarece aceasta a pus mana pe doua camere din locuinta in mod ilegal. Dupa spusele artistului, Nidia, fiica celor doi s-ar fi intors la el deoarece mama ei "nu a avut bani nici sa plateasca intretinerea, nici sa-i dea de mancare sau sa o imbrace pe fata". In plus, Horia a tinut sa precizeze ca nu si-a batut niciodata fiica, dupa cum i s-a mai imputat de catre fosta nevasta.

Declaratiile date de Horia Moculescu au fost sustinute de Nidia, fiica sa, care a inregistrat o convorbire telefonica cu mama ei. In inregistrarea, data pe post in cadrul emisiunii lui Maruta, se poate auzi clar cum Mariana Moculescu ii toarna vorbe grele fiicei sale.

"Nu trebuia sa fac un copil cu un bosorog cu 30 de ani mai batran ca mine. Eram asa de tanara, aveam 21 de ani si toata viata inainte. Esti nefericirea mea, nenorocirea mea. Esti crucea mea, mi-am crescut singura crucea. Esti o urata, o gheboasa, o intriganta. Ce-mi trebuia mie sa fac un copil cu un bosorog?", iar fi spus Mariana Moculescu propriei sale fiice.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare