Vedete din Romania

#hrebenciuc jr #elena basescu #despartire

Hrebe Jr. neaga orice sansa de impacare cu Elena Basescu

Dupa multe despartiri si impacari, Andrei Hrebenciuc , declara ca dragostea dintre el si Elena Basescu nu mai exista. Relatia lor a fost incheiata definitiv acum doua luni si jumatate si fiul lui Viorel Hrebenciuc crede ca nu va mai exista nici o impacare .

Dupa despartire, Elena si Andrei nu au pastrat legatura si el nu a fost surprins sa afle ca Elena si-a gasit un nou iubit . El insa nu a inceput nici o alta relatie dupa despartirea definitiva.

"Nu ma surprinde ca Elena este cu altcineva si nici nu vreau sa comentez lucrul asta. Noi doi ne-am certat definitiv acum doua luni si jumatate. Nu mai vorbim nici la telefon, ci doar ne mai intalnim prin cluburi, pentru ca frecventam aceleasi locuri si mai avem si prieteni comuni" a spus Andrei pentru Click!

Fostul iubit spune ca despartirea dintre el si Elena nu a mai lasat loc de prietenie si cei doi nu si-au facut nici urari de sarbatori. "Nu o mai iubesc. Nu mai am de ce sa sufar, pentru ca ne-am certat de prea mult timp si de prea multe ori" a adaugat Andrei Hrebenciuc.

Andrei sustine ca intre el si Elena nu s-a pus vreodata problema infidelitatii dar ca relatia dintre tatii lor, care sunt dusmani politici, i-a afectat si pe ei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare