Vedete din Romania

#serban huidu #sanda ladosi #rita muresan #transformari vedete #vedete extern

Huidu, de nerecunoscut! 3 vedete care s-au schimbat total de cand au iesit din lumina reflectoarelor

Serban Huidu, fostul carcotas de la Prima TV, cu greu mai poate fi recunoscut de fanii emisiunii, deoarece s-a ingrasat foarte mult si s-a ras in cap. Huidu nu este insa singura vedeta care, odata ce a disparut din lumina reflectoarelor, si-a schimbat total infatisarea. Iata cateva exemple de celebritati care si-au schimbat look-ul dupa ce au intrat intr-un con de umbra.

1. Serban Huidu

Necazurile din ultimii ani si-au pus amprenta pe infatisarea lui Serban Huidu. Paparazzi wowbiz.ro l-au surprins zilele trecute la o plimbare prin parc, iar imaginile cu fostul "carcotas" sunt cel putin surprinzatoare. Transformarea sa este incredibila. Serban s-a ingrasat peste 10 kilograme si, pentru ca incepuse sa cheleasca foarte tare, a decis sa se tunda la zero.

Serban Huidu a renuntat sa mai prezinte, impreuna cu Mihai Gainusa, emisiunea "Cronica carcotasilor", de la Prima TV, dupa ce, in octombrie 2011, a lovit cu masina pe care o conducea un autoturism care circula pe sensul opus. Trei oameni au murit atunci, iar omul de televiziune a fost condamnat anul trecut la patru ani de inchisoare cu suspendare.

CITESTE SI:

CITESTE SI:

Michael Schumacher va fi externat! Ce viata va avea fostul campion

Vaduva lui Sergiu Nicolaescu scoate un film despre Maria Tanase


2. Sanda Ladosi





O alta vedeta greu de recunoscut de catre fani este si Sanda Ladosi. Varsta, dar si cele doua sarcini pe care le-a purtat si-au spus cuvantul asupra infatisarii cantaretei. Artista a luat in ultimii ani cel putin 10 kilograme in greutate, iar spectacolele tot mai putine la care cantareata este invitata au determinat-o sa nu se mai ingrijeasca atat de mult de silueta.

"Nu mai indraznesc sa ma urc pe cantar. Vreau sa mai dau jos 10 kilograme, insa pur si simplu nu mai reusesc sa ajung la sala. Am avut tot felul de incercari, mergeam luni si miercuri, iar vinerea nu mai puteam sa ajung. Nu reuseam sa fiu constanta", a povestit anul trecut artista pentru click.ro.

3. Rita Muresan



Daca in urma cu un an pareau sa fi apus vremurile in care Rita Muresan facea furori pe podiumuri la prezentarile de moda, si asta pentru ca fostul manechin pierduse lupta cu kilogramele, designerul si-a recapatat usor-usor formele de altadata.

"Sunt fericita, sanatoasa si imi iubesc kilogramele in plus", declara atunci Rita Muresan pentru click.ro. Ceva s-a schimbat insa in viata creatoarei de moda, astfel incat Rita a pierdut de anul trecut si pana acum cateva zeci de kilograme.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare