Vedete din Romania

#shoebiz #Mariuca Luminita Anghel #adoptie Luminita Anghel #vedete intern #luminita anghel

"Ii dau fata Luminitei Anghel cu o singura conditie!". Ce noi pretentii are mama naturala a Mariucai

Dupa ce a refuzat ca Luminita Anghel s-o adopte pe Mariuca, in vasrta acum de 8 si 9 luni, pe care a parasit-o in orfelinat, Angelica Constantin, mama naturala a fetei, este de acord ca artista sa-i devina mama micutei cu acte in regula. Are insa, ca intotdeauna, o conditie!

Dupa ani in care cantareata a avut grija de Mariuca, Angelica Constantin i-a cerut artistei bani pentru a o putea ingrji in continuare, insa, pentru ca solista nu a cedat santajului,  a facut tot ceea ce i-a stat in putere pentru a o lua inapoi pe fiica pe care a abandonat-o la putin timp de la nastere.

Mariuca a fost parasita insa a doua oara! Judecatorii au ajuns de abia atunci la concluzia ca mama naturala nu are nicio dovada ca poate fi o mama buna, iar femeia s-a razgandit.

“Eu am vrut sa-i dau fetita. I-o dau si acum, chiar vreau sa i-o dau pe Mariuca. Stiu ca are grija de ea, are o situatie buna si nu i-ar lipsi nimic, insa o singura conditie. Mergem la notar in prezenta a doi martori si semnam un document in care mentionam ca ma lasa sa vad fata ori de cate ori doresc pentru totdeauna. Doar asa ii dau fata, nu vreau nimic mai mult. Eu sunt amarata. Il mai am si pe cel mic. E greu sa te descurci. Noi ne cautam si de munca”, a declarat Angelica Constantin, pentru cancan.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului