Vedete din Romania

Ileana Lazariuc este o mama pregatita

Ileana Lazariuc a povestit cum s-a documentat in perioada sarcinii si in prezent citeste carti pentru cresterea copilului . Alexandru, baietelul artistei si al lui Ion Ion Tiriac este un copil sanatos, foarte cuminte, nu plange noaptea si nu le da batai de cap celor doi parinti.

Ileana se dovedeste a fi o mamica model, dispusa sa faca orice pentru copilul sau. Inca de cand a aflat ca este insarcinata, dorindu-si sa fie pregatita pentru momentul in care va deveni mamica, ea s-a documentat serios, citind o multime de carti de specialitate.

Si acum citesc mult despre felul in care se creste un copil si cum trebuie ingrijit, a marturisit in ultima editie Ziarul, logodnica lui Ion Ion. Ileana a adaugat ca baietelul este sanatos si cuminte.

Nu este un plangacios. Suntem niste parinti fericiti,a spus artista, adaugand ca este prematur sa se pronunte cu cine seamana baietelul.

Ileana a ramas singura

Ion Tiriac si fiul sau, Ion Ion, si-au facut aseara aparitia la lansarea noului model de Jaguar in Romania, ce s-a desfasurat in clubul Fratelli.

Aceasta este prima data cand cei doi se afiseaza la un eveniment monden , dupa nasterea mostenitorului imperiului Tiriac, Ion Alexandru, care a avut loc in urma cu doar cateva saptamani la Paris.

Ei au stat la masa pe toata durata evenimentului cu portarul Unirii Urziceni, Bogdan Stelea , care a venit impreuna cu proaspata sa sotie, creatoarea de moda Mirela Popa.

Ion Ion si Tiriac senior au stat la lansare aproximativ o ora, dupa care au plecat impreuna cu Bogdan Stelea si Mirela Popa cu masina personala , condusa de sofer. Juniorul a fost pazit de nu mai putin de patru bodyguarzi, el urmand sa se intoarca in cursul zilei de astazi la Paris, relteaza Click.

 

 

 

Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare