Vedete din Romania

#copilarie Ileana Lazariuc #vedete intern #anastasia lazariuc #showbiz #ileana lazariuc

Ileana Lazariuc: “Imi puneau o plapuma pe mine si ma lasau acolo”

Desi acum are lumea la picioare, Ileana Lazariuc, sotia lui Ion Ion Tiriac, a avut o copilarie deloc usoara! Din cauza concertelor mamei sale, Anastasia Lazariuc, Ileana a suferit enorm, mai ales cand s-au mutat in Romania!


“Ea (n.r. - Anastasia Lazariuc) a suferit foarte mult, mai ales, vazandu-ma pe mine ca nu ma acomodam. A fost o perioada scurta, chiar mi-a povestit ca nu stia daca a luat decizia buna. Poate ca ar fi fost mai bine sa mergem inapoi. In momentul in care am vazut ca mi-am facut viaţa mea, prietenii mei, atunci a stiut ca a luat decizia buna. Dormeam pe scaune, pe mese, peste tot pe unde apucam. S-a intamplat foarte des, pentru ca nu avea cu cine sa ma lase, eu eram mai mica. Ma lua tot timpul la concerte, adormeam... eram copilul restaurantelor. Toata lumea stia a cui sunt, imi puneau o plapuma pe mine si ma lasau acolo", a declarat Ileana Lazariuc in cadrul emisiunii “Star Matinal”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului