Vedete din Romania

Ileana Lazariuc, pe ultima suta de metri

Ileana Lazariuc a intrat deja in ultima luna de sarcina, iar nasterea baietelului lui Ion Ion e asteptata sa aiba loc in a doua jumatate a lunii viitoare, la Paris. Conform celui mai nou numar al revistei Star, din cauza emotiilor Ion Ion Tiriac refuza sa asiste la venirea pe lume a fiului sau. Insa Ileana va fi sustinuta de mama ei, Anastasia Lazariuc , si de Amalia Nastase , care vor filma nasterea mostenitorului lui Tiriac, povesteste Libertatea.

pregatirile in toi

Pregatirile sunt in toi, iar cei doi logodnici, Ileana si Ion Ion, asteapta momentul cu nerabdare. Ei se afla la Paris de cinci luni, unde s-au instalat intr-un apartament cochet din centrul orasului. Au amenajat deja camera copilului , i-au cumparat hainute, mobilier si sunt fericiti impreuna. Viitoarea mamica va fi asistata la nastere de medicul care a supravegheat si ultima sarcina a Amaliei Nastase, sotia lui Ilie Nastase. De altfel, aceasta este cea care a dus-o pe Ileana la clinica respectiva si a recomandat-o medicului francez.

A lipsit de la aniversarea bunicii

Sarcina este si motivul pentru care frumoasa bruneta a absentat de la aniversarea bunicii ei, nepermitandu-i acesteia sa faca drumul pana la Chisinau. Bunica Ilenei a împlinit zilele trecute 90 de ani , ea fiind sarbatorita de rudele foarte apropiate, care au resimtit din plin lipsa viitoarei consoarte a lui Ion Ion Tiriac, pe care nu au mai vazut-o de ceva timp. În schimb, la mica petrecere ce a avut loc la Chisinau a fost prezenta mama Ilenei, Anastasia Lazariuc, ea fiind foarte încantata sa-si revada neamurile. “A fost superb, pentru ca ne-am întalnit toate rudele apropiate. Pe langa flori, i-am facut cadouri multe lucruri marunte, pentru ca la o asemenea varsta nu mai putem vorbi despre bratari si daruri scumpe”, a declarat viitoarea bunica in ultimul numar VIP. Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare