Vedete din Romania

Ileana Lazariuc va naste un baietel

Ileana Lazariuc si Ion Ion Tiriac asteapta dintr-un moment intr-altul sa devina parinti. Logodnica lui Ion urmeaza sa aduca pe lume in aceasta luna un baietel. Din cauza unor contractii mai puternice pe care le-a avut in urma cu cateva zile, Ileana a facut o vizita si un control la o clinica privata din Paris, acolo unde este programata sa nasca, relateaza Ziarul. Ileana Lazariuc si Ion Ion tiriac asteapta cu nerabdare sa devina parinti. Fericitul eveniment din viata celor doi este programat a avea loc in aceasta luna.

Emotii

Logodnica juniorului a avut ceva emotii in urma cu cateva zile, cand a crezut ca a venit marele moment. Din cauza unor contractii mai puternice, ea a ajuns la clinica privata din Paris, acolo unde va naste, pentru un control de rutina. Ileana a fost asigurata de medic ca totul decurge normal, fiind sfatuita sa fie pregatita sa nasca dintr-un moment intr-altul. De altfel, sarcina Ilenei a fost una fara probleme, asa cum se asteapta a fi si nasterea primului sau copil.

Apropiatii asteapta momentul

Apropiatii vedetei, mama acesteia, precum si cateva prietene, si-au facut deja rezervarile pentru a decola spre Paris, pentru a fi alaturi de viitoarea mamica. Ileana vorbeste la telefon aproape zilnic cu Lili Sandu si Rocsana Marcu , pe care le pune in tema cu ultimele noutati. Cele doua artiste au tinut cont de rugamintea logodnicei lui tiriac si nu sufla o vorba despre Ileana. Lili si-a anuntat insa prietena ca nu va putea fi la Paris cand aceasta va naste, intrucat filmeaza un nou videoclip, dar va veni imediat ce va putea sa-i vada baietelul. Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului