Vedete din Romania

Ileana Pescariu promite ca se va casatori anul acesta

Dupa ce a plecat de la Antena 2, unde prezenta alaturi de Mihai Morar , emisiunea "Rai, da' Buni", Ileana Pescariu si-a dedicat mai tot timpul agentiei sale de publicitate, povesteste Cancan.

Statul la birou si intalnirile cu clientii ii ocupa atat de multe ore pe zi, incat acesteia nu ii ramane timp nici macar sa se gandeasca la organizarea propriei nunti, care ar trebui, teoretic, sa aiba loc in acest an.

Logodita de cativa ani cu medicul german de origine romana, Catalin Badiu, vedeta a recunoscut ca este destul de obosita de evenimentele pe care le realizeaza in cadrul agentiei ca sa se incumete sa se implice in pregatirea momentului matrimonial .

"Daca o sa am timp, jur ca o sa ma marit anul asta. Noi asa ne-am gandit, dar, din pacate, intre teorie si practica e ceva distanta. Eu am organizat atatea evenimente, incat la nunta mea chiar nu vreau sa ma implic. Tot astept sa se sesizeze un prieten care sa-mi organizeze el nunta", a declarat Ileana.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului