Vedete din Romania

#nunta #ion ion tiriac #ileana lazariuc

Ileana si Ion Ion Tiriac au petrecut la Buftea cu taraf

Ileana Lazariuc si Ion Ion Tiriac au devenit sot si sotie si in fata lui Dumnezeu, dupa ce in urma cu doar cateva luni se casatorisera civil pe ascuns. Evenimentul a coincis si cu botezul micutului Nicholas Noah, al doilea fiu al cuplului. Ambele evenimente au fost sarbatorite de cei 60 de invitati ai cuplului in acelasi timp, la Buftea.

Evenimentele, tinute in secret absolut, s-au desfasurat la biserica din Satnoieni, judetul Calarasi, locatie in care familia si apropiatii au venit cu elicopterul si limuzinele. Potrivit Libertatea, acest lacas de cult este preferat de familia Tiriac, majoritatea evenimentelor religioase ale familiei derulandu-se aici.

Preotul paroh care a oficiat cele doua slujbe, de botez, respectiv cununie religioasa a spus ca alaturi de tanara familie au fost doar prietenii foarte apropiati, iar micutul Nicholas a plans pe tot timpul botezului. Baietelul in varsta de doua luni si jumatate a fost prezent si la petrecere, insa dupa aproximativ o ora, dupa sosirea invitatilor, a fost dus la culcare.

Familia Tiriac a plecat de la Satnoieni direct la Buftea, la cortul care fusese amenajat pentru dubla petrecere. In mijlocul cortului a fost montat barul de unde invitatii si-au putut procura bauturile, in timp ce afara, in jurul cortului au fost montate instalatii speciale de aer conditionat si pulverizatoare de apa, menite sa racoreasca atmosfera.

Petrecere cu muzica tiganeasca si invitati de seama

La petrecere a cantat Damian Draghici , care a fost insotit si de formatia sa. Cei doi miri au fost imbracati simplu: Ion Ion cu un frac cu papion, in timp ce Ileana a ales pentru biserica o rochie alba, lunga, dreapta, iar la petrecerea de dupa cununia religioasa , o rochie verde. Ambele rochii au fost creatii ale designerului Razvan Ciobanu, care a creat tinutele inspirandu-se din moda anilor ’60. Pentru machiaj Ileana a beneficiat de serviciile renumitei Narcisa Simandan.

Alaturi de Ion Ion si Ileana, in ziua nuntii lor au fost multi invitati de seama: Amalia si Ilie Nastase, Elan Schwartzenberg, Dinu Pescariu, Sorin Rosca Stanescu , Bogdan Stelea si sotia, Lili Sandu si actualul ei iubit.

Realatia dintre Ileana Lazariuc si Ion Ion Tiriac a inceput in 2002 si a fost presarata cu numeroase despartiri si impacari, cea mai lunga perioada de separare fiind de un an, timp in care afaceristul s-a casatorit cu designerul Maria Marinescu. Ileana si Ion Ion au doi copii: Alexandru de un an si patru luni si Nicholas de doua luni.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului