Vedete din Romania

Ilie e slab acum ca un fotomodel

La varsta de 62 de ani, carismaticul Ilie Nastase face furori cu noul sau look, reusind sa se subtieze, in doar cateva luni, cu mai bine de 10 kilograme .

Daca in tinerete femeile il ajutau sa se mentina in forma (tenismanul declarand in cartea sa ca a avut 2.500 de iubite), acum sotia lui, Amalia, este cea care l-a indemnat sa treaca pe acest regim drastic.

Sotii Nastase si-au facut aparitia joi seara la petrecerea Radio 21, care a avut loc la Tenis Club, afisand o tinuta impecabila.

In timp ce Amalia a venit imbracata intr-o rochie vaporoasa de voal, etalan-du-si noua tunsoare stil bob, Ilie i-a uimit pe invitati cu silueta sa care aducea cu cea a unui barbat foarte tanar.

Fostul mare tenisman a reusit performanta de a slabi in jur de 10 kilograme cu ajutorul faimosului regim Montignac .

Acesta se bazeaza pe consumul exclusiv de proteine si trebuie urmat cu strictete timp de aproape 3 luni de zile.

“Sotul meu a avut o ambitie de fier si a reusit cu acest regim ca, in numai cateva luni, sa slabeasca foarte mult. Acum ma mandresc si mai mult cu Ilie, care arata ca un fotomodel”, a declarat pentru Click!

Amalia Nastase . Bruneta, in varsta de 32 de ani, i-a furat inima lui Nastase in urma cu cinci ani, acesta aflandu-se la cel de-al treilea mariaj. In cartea sa autobiografica “Mr. Nastase”, lansata anul acesta la Paris, celebrul jucator de tenis povesteste ca a avut la viata lui nu mai putin de 2.500 de femei. Amalia este, se pare, femeia care l-a cumintit, cei doi avand impreuna doua fiice, Ema si Alessia.

Iata in ce consta regimul!

Nu aveti voie sa combinati glucide cu lipide.

Dimineata: fulgi de cereale (nu porumb) fara zahar , cu lapte/iaurt cu 0% grasime sau oua facute cum vreti, inclusiv cu grasime, branza, cascaval , mezeluri, legume (castraveti, rosii) cat vreti, dar fara pic de paine

La pranz: carne de orice fel, fara ficat, cu orice salata, branza, mezeluri, legume

Seara: la fel ca la pranz. Toate se pot manca in ce cantitate doriti. Nu aveti voie: porumb, cartofi, morcov, orez, paste, zahar, banane, dulciuri.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare