Vedete din Romania

#Ilie Nastase aniversare #Ilie Nastase 70 de ani #Ilie Nastase decorat #vedete intern #showbiz #ilie nastase

Ilie Nastase implineste 70 de ani! “Tot ce vreau e sanatate. Nu tin sa sarbatoresc!”

Astazi, fostul tenismen Ilie Nastase implineste 70 de ani! Tot astazi, “Nasty”, dublu castigator de turneu de Mare Slem - US Open 1972 si Roland Garros 1973 - a fost decorat de presedintele Klaus Iohannis cu Ordinul National Steaua Romaniei in grad de comandor, cea mai inalta decoratie a statului roman

“Predestinare sau nu, tot intr-o zi 19 iulie a avut loc primul meci al Romaniei in Cupa Davis. (...) Ati fost un fenomen al naturii umane pe terenul de tenis. Pentru generatia mea, ati fost un sportiv de vis. (...) Ati fost cu siguranta idolul unei generatii. in tara si in strainatate, lumea va recunoastea ca un simbol al tenisului si un simbol al Romaniei", a afirmat presedintele Romanie, in discursul tinut dupa acordarea decoratiei.

Ilie Nastase a marturisit, intr-un interviu acord gsp.ro, ca de ziua sa isi doreste doar sanatate. “Asta e cel mai frumos cadou. Nici nu tin sa mai sarbatoresc. Pana la urma, e o zi ca oricare alta. Nu-ti mai arde sa serbezi ziua de nastere cand stii ca imbatrinesti. Cand esti mai tanar e altceva”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare