Vedete din Romania

#ilie nastase #divort #burlac #iubita

Ilie Nastase, in tandreturi cu o fosta vedeta Playboy

Proaspat divortat de Amalia, Ilie Nastase este hotarat sa-si refaca viata . Tenismenul a declarat ca are o relatie cu Brigitte Sfat , fosta vedeta Playboy si nevasta celebrului interlop, Ovidiu Torj .

In ultimul timp, paparazzi l-au surprins pe Ilie Nastase de mai multe ori in compania femeii, prin restaurantele din Timisoara. Mai mult decat atat, potrivit Libertatea, cei doi au plecat si in cateva vacante prin Europa.

Ideea este ca Brgitte Sfat nu a divortat inca de Ovidiu Torj, tatal fetitei ei de trei ani. Potrivit Libertatea, Torj a depus o plangere la politie in urma cu o luna acuzand-o pe Brigitte ca a incercat sa-l injunghie cu un pahar spart . Se pare ca interlopul i-a prins pe femeie si pe Nastase cand se pregateau sa plece intr-o scurta vacanta in Italia si a incercat sa-si convinga sotia sa nu-l paraseasca.

"Din punctul meu de vedere, ea ar fi trebuit sa astepte divortul. Nu trebuia sa fuga de acasa in strainatate cu Nastase, daca se considera o femeie matura. Si, mai ales, nu trebuia sa isi abandoneze fiica, asa cum a facut-o", si-a justificat gestul, Ovidiu Torj pentru Libertatea.

De partea cealalta, Nastase este de parere ca Brigitte n-a facut nimic rau. "Da, e un inceput de relatie. Ne-am plimbat, la Roma, la Paris, iar acum asteptam pronuntarea divortului ei, in luna septembrie", a declarat tenismenul pentru aceeasi publicatie.

In 2004, Brigitte Sfat a fost condamnata la trei ani de inchisoare fiind acuzata de sechestrarea si talharirea unui partener de afaceri. Vedeta Playboy a fost eliberata insa dupa un an si jumatate pentru buna purtare.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului