Vedete din Romania

#ilie nastase #amalia nastase #despartire

Ilie Nastase: "Nu vom continua ca si cuplu, dar vom continua sa fim prieteni"

Fostul tenismen Ilie Nastase si sotia lui, Amalia , au publicat o scrisoare prin care anunta despartirea de comun acord, care va fi urmata de un divort.

Cei doi s-au casatorit in vara lui 2004 la Paris si au doua fetite, Alessia (6 ani) si Emma (3 ani). Ilie si Amalia au hotarat sa anunte chiar ei marele pas, pentru a nu lasa loc speculatiilor presei.

"Datorita zvonurilor aparute in ultima perioada si pentru a evita speculatiile de presa ce pot aparea, am hotarat sa divulgam noi pasul pe care am hotarat sa-l facem. Asadar, confirmam zvonurile conform carora Ilie si Amalia Nastase s-au hotarat sa divorteze", marturisesc cei doi in scrisoarea publicata de Cancan.

"Noi am decis sa ne despartim pentru ca am ajuns la o rascruce a vietilor noastre in care amandoi stim ca nu putem continua decat ca prieteni. Desi poate parea idilic ce spunem, am vazut prea multe lucruri urate in jurul nostru, in media si in societatea romaneasca si nu vrem sub nicio forma sa devenim zi de zi sursa savuroasa a iubitorilor de scandaluri si sa devenim sursa de interese", mai scriu cei doi.

"Avem doi copii minunati pe care nu vrem sa-i punem sa plateasca pretul de a fi cunoscuti parintii lor si din acest motiv de a le fi invadata viata. Ca oricare dintre voi, si noi ne iubim si protejam copiii la fel de mult. Nu avem interes mediatic, publicitar sau de imagine. Dorim doar sa fim deschisi ca si pana acum si sa nu cream conjuncturi pe care nu ni le dorim", au marturisit Ilie si Amalia.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare