Vedete din Romania

#Ilie Nastase amanta #Ilie Nastase Brigitte Sfat #ilie nastase

Ilie Nastase, prima reactie dupa scandalul iscat de Brigitte Sfat. Ce spune despre divort

Brigitte Sfat tuna si fulgera, din cauza infidelitatilor sotului sau! Dupa ce Brigitte a infruntat-o pe amanta lui Ilie Nastase, tenismenul a rectionat ferm!

„ Asta e grija voastra, daca divortez? Nu, inca nu divortez. Tu nu te certi cu prietena ta? Asta s-a intamplat si la mine”, a comentat Ilie Nastase pentru Spynews.ro.

Brigitte Sfat este convinsa ca Ilie Nastase are o amanta, Cici, chiar dinainte ca ei sa se casatoreasca.

“Este o persoana cu care el are legaturi de trei ani de zile. Exact atunci am aflat de ea. Cand ea ii zicea ca il iubeste mult de tot. Eu am crezut ca s-a terminat. Tot timpul i s-a bagat in cap ca eu sunt o nenorocita, o puscariasa, ca sunt o taranca, ca sunt grasa. Tot timpul mi s-a bagat in cap ca eu nu il merit pe el. Tot timpul i s-a bagat in cap sa-mi ia cu tot ceea ce m-a ajutat. Recunosc ca in primii trei ani m-a ajutat. Sa ma lase fara nimic si sa-mi traga un picior in fund. In momentul in care i-am spus sa faca lucrurile astea a spus ca ma iubeste si ca n-o face. Era in dubii... Eu am acuzat-o foarte mult pe Amalia dar nu are nicio vina saraca femeie. Eu am crezut ca ea ii baga in cap toate prostiile. El mi-a spus ca nu are pe nimeni, s-a jurat pe copiii lui. Mi-a spus ca ma iubeste si ca nu-l iubesc eu, cineva ii baga in cap ca nu-l iubesc eu, ca ma folosesc de el. Nu am stiut, mi-a jurat ca nu a inselat-o niciodata pe Amalia si ca e cel mai fidel om. Mi-a spus lucrurile astea, l-am crezut... aveam nevoie de un barbat fidel langa mine. Am crezut ca ce a fost in tinerete, a fost, asa mi-a spus, am crezut. in momentul de fata Dumnezeu sa ma calauzeasca. El mi-a spus ca n-o sa mai fie cu nimeni daca noi ne despartim. M-a mintit in tot timpul asta, s-a jurat stramb. Un om care are doua relatii in paralel. NU! Mi-a spus ca totul vrea sa fie bine, vrea sa fie ca inainte. Cum poate sa fie ca inainte cand el, inainte, nu avea pe nimeni si acum are o amanta de trei ani de zile. Cum? Cum ar putea sa fie bine? Nu vezi, i-a facut casa, i-a facut tot! Eu o aveam, numarul ei il aveam in telefon. Eu le-am trecut pe toate dubioasele si asta e de vreo trei ani. Tot il suna... Eu le trec AA sau amanta Ilie si am trecut-o acum trei ani dar nu-mi inchipuiam ca una cu parul scurt e genul lui”, a spus Brigitte Sfat, conform romaniatv.net.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare