Vedete din Romania

#brigitte sfat #nunta #ilie nastase

Ilie Nastase si Brigitte Sfat, la nunta printului Albert de Monaco

Ilie Nastase isi va duce iubita, Brigitte Sfat , la nunta printului Albert de Monaco . Evenimentul va avea loc la Monte Carlo in 2 iulie.

Fostul tenismen Ilie Nastase si iubita lui au fost invitati la nunta printului-mostenitor din Monaco. Printul albert de monaco (53 de ani) se va casatori la inceputul lunii viitoare cu fosta inotatoare olimpica Charlene Woodstock (33 de ani).

Evenimentul se va desfasura pe parcursul a trei zile si trei nopti. Meniul pentru nunta din Monaco va fi pregatit de 60 de maestri bucatari, potrivit Click.ro.

Iubita lui Ilie Nastase, Brigitte Sfat , va purta la nunta rochii semnate de designerul roman Maria Hohan, primite cadou de la iubitul ei cu ocazia aniversarii unui an impreuna.

"Sunt superbe. Nu ma asteptam la un cadou asa frumos. Doua dintre ele o sa le port la nunta printului Albert de Monaco", a declarat Brigitte Sfat, citata de Adevarul.ro.

Scurta vacanta la Monaco ii va da lui Ilie Nastase ocazia de a relaxa departe de paparazzi romani. Dupa ce i-a fost suspendat carnetul de conducere pentru ca s-a urcat beat la volan, fostul tenismen a declarat ca se gandeste sa se mute in alta tara, unde paparazzi nu l-ar fotografia atunci cand este oprit de politia rutiera.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului