Vedete din Romania

#ioana nastase #Ilie Nastase nunta #divort #ilie nastase

Ilie si Ioana Nastase, de la divort in fata altarului. Cei doi au facut nunta: "Am renuntat la divort, dar i-am pus conditii"

Cu doar o luna inainte, sotia lui Ilie Nastase, Ioana, era hotarata sa puna punct relatiei cu fostul tenismen si sa introduca actele de divort. Dar, se pare, ca sentimentele dintre cei doi sunt foarte puternice si nu au putut sa se desparta.

Din contra. Ioana a aruncat bomba si a publicat pe contul de socializare fotografii cu ea imbracata mireasa, anuntand ca pe 6 iunie a fost ziua cea mare si a ajuns in fata altarului cu cel care ii era sot in acte inca de anul trecut, din aprilie.

Cei doi s-au cununat religios la Techirghiol, dupa ce Ilie Nastase a convins-o pe Ioana  sa-i mai dea o sansa. Aceasta a dezvaluit ca i-a pus fostului tenismen anumite conditii inainte de a accepta sa imbrace rochia de mireasa.

"Am renuntat la divort, dar i-am pus anumite conditii lui Ilie. Inainte sa fac acest pas a existat o conditie pe care i-am pus-o pentru a face cununia religioasa," a explicat Ioana Năstase pentru Click!

Ce spunea Ioana Nastase in urma cu o luna

In urma cu o luna, Ioana Nastase, era decisa sa divorteze din cauza neintelegerilor tot mai dese pe care le avea cu fostul tenismen. Aceasta le-a spus apropiatilor ca s-a saturat de violenta verbala la care era supusa de Ilie Nastase, iar la momentul respectiv o impacare era imposibila.

"Eu am incercat sa il fac fericit, asa cum n-a mai fost. Dar asa a fost sa fie, toate au un rost in viata. As minti sa spun ca exista iubire, exista respect. Voi depune actele de divort cat mai curand, deja m-am interesat," spunea Ioana in urma cu o luna.

Ilie Nastase, al cincilea mariaj

Inainte de mariajul cu Ioana, fostul mare jucator de tenis a mai fost casatorit cu Dominique Grazia din 1972 pana in 1980, Alexandra King, Amalia Nastase si Brigitte Sfat. Din aceste casatorii au rezultat cinci copii, 4 fete si un baiat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare