Vedete din Romania

Ilinca Vandici are iubit?

Dupa o relatie de doi ani cu fratele mai mic al lui Sabin Ivanof , iubitul Simonei Patruleasa, Ilinca Vandici a decis ca are nevoie de o pauza, insa Alin, poreclit de prieteni "Cocosel" fiul lui Dorin Cocos , a facut-o sa se razgandeasca, relateaza Cancan. Zvonurile circula ca cei doi sunt de putin timp impreuna, dar ca se inteleg de minune. Cu toate acestea amandoi au decis ca momentan sa nu faca publica povestea lor de dragoste.

S-au cunoscut prin prieteni comuni

Se pare ca Ilinca l-a cunoscut pe Alin prin intermediul celui mai bun prieten al lui, un tanar pe nume Sebi, fotbalist la echipa a doua a clubului Dinamo, si in acelasi timp coleg de facultate cu prezentatoarea. Faptul ca Ilinca nu se mai bucura de statutul de femeie singura a fost sugerat si de PR-ul postului de televiziune unde lucreaza blonda, printr-un comunicat emis pe 14 februarie, de Ziua Indragostitilor.

Pregatita pentru sageata lui Cupidon

In respectivul material se precizau urmatoarele: "Curiosii se intreaba daca toata aceasta vitalitate pe care o afiseaza Ilinca in ultimul timp se datoreaza faptului ca este singura si independenta sau, din contra, pentru ca un alt barbat a aparut in viata ei si o face fericita. Ilinca declara ca ii este foarte bine in situatia actuala, insa ca "niciodata nu se stie cand te poate sageta Cupidon". Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului