Vedete din Romania

Ilinca Vandici este indragostita de Istanbul

Frumoasa prezentatoare a emisiunii “Bulevard“, difuzata de Kanal D, s-a indragostit de Istanbul . Ea a fost in acest oras acum doua saptamani. Si, pentru ca s-a simtit atat de bine, s-a decis ca in acest weekend sa-l mai viziteze inca o data. Pentru rezultatele excelente obtinute, sefii vedetei de la Kanal D i-au facut Ilincai un cadou pe masura: o minivacanta la Istanbul. Ilinca Vandici nu a plecat singura, ci a fost insotita de Gabriela Cristea . Amandoua au colindat magazinele de lux si au profitat din plin de reducerile substantiale din aceasta perioada. Cum programul incarcat nu i-a permis sa ramana in Turcia mai mult de doua zile, Ilinca s-a hotarat sa mearga din nou la Istanbul pentru a putea vizita obiectivele turistice care au ramas nebifate pe lista ei.

Vrea sa viziteze obiectivele turistice

Ea si-a propus sa vada palatul Topkapi - resedinta sultanilor -, cafeneaua Pierre Loti. In plus, frumoasa blonda vrea sa isi completeze garderoba de primavara-vara . Pentru ca la vizita precedenta Ilincai nu-i mai ramasese loc in valize pentru cumparaturi, in acest weekend ea va pleca la Istanbul cu un bagaj pe care il va umple cu ce isi va cumpara. “Am fost pur si simplu fascinata de acest oras. Este unul dintre cele mai animate locuri in care am fost vreodata. Oamenii sunt extrem de amabili, iar mancarea este excelenta. Pe langa toate astea, drumul pana la Istanbul dureaza foarte putin - asa ca m-am hotarat sa revin cat de des am ocazia”, declara Ilinca Vandici. Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare