Vedete din Romania

#fotbalist #ciprian marica #ilinca vandici

Ilinca Vandici nu face Craciunul cu Marica

Ilinca Vandici , prezentatoarea emisiunii "Stele sub lupa" nu-l duce la mama acasa nici pe fotbalistul Ciprian Marica . Fosta iubita a lui Alin Cocos doreste sa aiba o relatie intima, departe de ochii presei cu atacantul lui Stuttgart si sa petreaca Craciunul doar cu familia ei.

Desi s-a tot vehiculat prin presa de scandal ca relatia dintre Marica si Vandici a fost una pasagera, cei doi sunt inca pe baricade . Acestia petrec foarte mult timp impreuna, singurul moment in care vor fi nevoiti sa stea departe unul de celalalt fiind Craciunul.

Apropiatii Ilincai au confirmat faptul ca idila dintre prezentatoarea TV si Marica merge mai departe. Doar ca fosta iubita a lui Alin Cocos doreste ca relatia sa cu atacantul sa fie traita in intimitate, de aceea refuza sa ofere prea multe detalii.

"N-am nimic de comentat. Poate ca mai suntem impreuna, poate ca nu mai suntem. Poate ca a fost mai mult decat o aventura de noapte", a raspuns evaziv Ilinca Vandici pentru ziarul Ring. Ea e constienta ca noua ei relatie este pe placul jurnalistilor: "E un subiect care vinde", a mai spus aceasta.

Ca in fiecare an, Ilinca prefera sa sarbatoreasca Craciunul in Oradea, orasul ei natal, alaturi de mama si de sora ei. Astfel ca fericitul cuplu nu-l vor astepta impreuna pe Mos Craciun. De altfel, nici atunci cand era impreuna cu Alin Cocos, vedeta nu-si ducea partenerul acasa.

"Craciunul o sa-l sarbatoresc acasa cu mama si cu sora mea. Inca nu stiu ce-o sa fac de revelion", a precizat blonda pentru Ring. Se stie sigur insa ca oriunde se va afla, noaptea dintre ani o va prinde alaturi de Marica.

"Pot sa fac revelionul oriunde. N-am fite sa merg in Dubai. Pot sa petrec revelionul chiar si acasa, in apartamentul meu!", a declarat Ilinca Vandici pentru aceeasi publicatie.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare