Vedete din Romania

#relatie #fotbalist #ciprian marica #ilinca vandici

Ilinca Vandici s-a impacat cu fotbalistul Ciprian Marica

Prezentatoarea TV Ilinca Vandici a decis sa mai acorde o sansa povetii de iubire dintre ea si fotbalistul Ciprian Marica. Astfel, potrivit informatiilor furnizate in exclusivitate de ziarul Click, cei doi s-au impacat in secret si se vad in locuri ascunse de ochii curiosilor.

Ilinca Vandici si Marica s-au cunoscut in octombrie 2009, iar pana in toamna anului trecut au format unul din cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul autohton.

Anul trecut, in septembrie, moderatoarea TV si fotbalistul echipei Schalke04 s-au despartit, iar la baza deciziei lor au stat proiectele profesionale diferite, care ii impiedica sa mai petreaca timpul liber impreuna. Amandoi au declarat la acel moment ca abia reuseau sa se mai intalneasca, insa au de gand sa ramana prieteni.

Desi au stat separati mai mult de o jumatate de an, Ciprian Marica si Ilinca Vandici au realizat ca sunt facuti unul pentru altul si s-au impacat. Momentul impacarii a avut loc recent, chiar de ziua Ilincai, pe 17 iunie.

"Pe 16 iunie, Ilinca a petrecut in clubul Divino din Valcea, alaturi de cateva prietene, iar dupa, a primit si o megapetrecere din partea lui Marica", a declarat o sursa din anturajul vedetei.


Sursa foto: meme.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare