Vedete din Romania

#pate copii vedete #Paste vedete #vedete intern #vedete copii #raluca arvat #carmen bruma #antonia #showbiz #elena gheorghe #pepe #anna lesko #dana rogoz #paste #vedete

Imagini emotionante. Cum au petrecut Pastele vedetele cu copii

A trecut Pastele, iar vedetele, la fel ca noi toti, l-au petrecut in familie. Fiecare a tinut sa le impartaseasca fanilor emotia sarbatorii, asa ca starurile mioritice au postat pe retelele de socializare imagini cu copiii lor chiar din Noaptea Invierii sau din ziua de Paste.

Pepe

Pepe e, de mai bine de o saptamana, tatic pentru a doua oara, motiv de mandrie pentru artist care, spre deosebire de alte vedete, nu si-a tinut ascuns copilul de ochii publicului, ci a postat imagini cu micuta inca din primele ore de viata. In ziua de Paste, latino loverul a publicat pe Facebook o imagine in care apare impreuna cu cele doua fetite ale sale, Rosa Alexandra si Maria, la masa, in timp ce se pregatesc sa ciocneasca ouale de Paste.

Raluca Arvat

In urma cu trei saptamani, si Raluca Arvat traia bucuria aducerii pe lume a primului ei copil. Stirista a publicat si ea o imagine cu Tudor in patut, iar langa el un iepuras din plus care parea cu mult mai mare decat bebelusul.

Antonia

Antonia le-a urat fanilor sai "Paste fericit" si cum ar fi putut-o face mai bine decat postand o fotografie cu Dominic, baietelul ei si al lui Alex Velea, care tinea in manuta dreapta un ou frumos pictat. Imaginea i-a emotionat pe admiratorii artistei, care i-au raspuns cu aproape 80.000 de like-uri.

Carmen Bruma

11 luni are baietelul lui Carmen Bruma si al lui Mircea Badea. Fosta prezentatoare tv si-a insotit urarea de Paste cu o imagine in care il tine in brate pe Vlad, care poarta pe cap o bentita cu urechi de iepuras. Fanii i-au intors urarea si i-au marturisit vedetei ca micutul seamana mai mult cu ea decat cu tatal lui.

Anna Lesko

Un an a implinit de curand Adam, baietelul Annei Lesko. Artista s-a fotografiat alaturi de el si de lumanarea pascala asezata langa cosul cu oua frumos colorate.

Dana Rogoz

Sursa foto: danarogoz.one.ro

Dana Rogoz le-a marturisit fanilor pe blogul sau ca este al doilea Paste pe care ea si sotul sau Radu il petrec in compania fiului lor, Vlad. Vedeta a postat si cateva imagini surprinse chiar in dimineata de Paste, in care cel mic n-a mai tinut cont de faptul ca printii lui erau raciti si a vrut afara, la joaca in parc.

Elena Gheorghe

O imagine surprinsa chiar in noaptea de inviere a tinut sa posteze si Elena Gheorghe. Astista s-a fotografiat alaturi de fiul sau Nicolas, care se pare ca a fost si de aceasta data ajutor de nadejde in biserica pentru bunicul sau, care este preot.

Suras foto: facebook.com, danarogoz.one.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului