Vedete din Romania

#bust #san #dansez pentru tine #andreea mantea

In frenezia dansului, Mantea a ramas cu sanul pe afara

Aproape trei milioane de telespectatori au vazut, vineri seara la "Dansez pentru tine", cum bluza Andreei Mantea nu i-a putut stapani sanii in timpul dansului tiganesc.

Imbracata intr-o bluza decoltata, fara sutien, bruneta nu si-a dat seama ca a lasat sa se vada mai mult din decolteu decat ar fi vrut. Andreea s-a rusinat de incident si sustine ca nu a fost nicidecum regizat .

"Am auzit ca as fi regizat acea miscare. Nu am regizat nimic. Mi-a fost dupa aceea o rusine de imi venea sa intru in pamant", a spus Andreea dupa terminarea emisiunii.

Stefan Banica jr, prezentatorul emisiunii, si membrii juriului nu au lasat neobservat incidentul care a adus aminte de "defectiunea de garderoba" a cantaretei Janet Jackson din timpul spectacolului din pauza Superbowl, de acum cinci ani.

Andrei Tardea , iubitul Andreei, se afla si el in public in timpul incidentului, care l-a amuzat.

"A fost haios, dar si jenant. Toata lumea se uita la mine, m-am fastacit tare de tot. Unii, de rusine, imi spuneau ca nu au vazut nimic, dar era imposibil sa nu vada. Sigur nu a fost regizat, mai ales ca eram si eu in public. Bine ca partenerul Andreei nu i-a zis ce s-a intamplat decat dupa ce a terminat dansul, pentru ca s-ar fi pierdut cu siguranta si nu le-ar mai fi iesit miscarile asa cum trebuie", a declarat pentru Libertatea Tardea.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului