Vedete din Romania

#asasin #crima #mihaela runceanu #daniel cosmin stefanescu

Inainte de Mihaela Runceanu, Daniel Cosmin Stefanescu a vrut sa-si omoare si iubita

isi batea si ameninta iubita iar cu o zi inainte de o ucide pe a fost cat pe ce sa o omoare . Fosta iubita a asasinului cantaretei contrazice declaratiile lui Stefanescu, care incearca acum sa para o victima a sistemului comunist.

In perioada dinaintea crimei, Daniel avea o iubita, care era mai mare decat el si avea un copil. Ioana Barbu, zisa Giulia , s-a infiripat, intr-o seara, la sfarsitul lunii februarie a anului 1989, cand cei doi s-au cunoscut in locuinta Danielei Micu, o prietena comuna. Chiar din acea noapte, dupa o partida de amor, tanarul s-a mutat in casa femeii, noteaza Libertatea.

Giulia le-a declarat anchetatorilor mortii Mihaelei Runceanu ca iubitul ei de atunci a convins-o sa isi lase serviciul, promitandu-i ca ii va intretine pe ea si pe fiul sau, si cu ajutorul parintilor lui, oameni influenti pe vremea aceea. Insa dupa o perioada lucrurile au inceput sa devina tensionate, din cauza datoriilor acumulate si a faptului ca Giulia nu-si mai gasea un loc de munca. Odata cu aceste lucruri au inceput si certurile violente intre cei doi iubiti, Daniel fiind din ce in ce mai violent.

Potrivit declaratiilor femeii, aceasta se temea sa rupa relatia cu Stefanescu tocmai din cauza violentelor. “Ma ameninta intruna ca nu voi scapa de el si ca ma va omori atat pe mine, cat si pe copil”, a declarat Giulia in fata procurorilor, in dosarul citat de Libertatea. Ea a adaugat faptul ca in ziua anterioara mortii Mihaelei Runceanu, Daniel Cosmin Stefanescu o batuse si o stransese de gat.

Potrivit Libertatea, pe 13 noiembrie 1989, la doua saptamani de la moartea Mihaelei Runceanu, Ioana Barbu, zisa Giulia, a fost arestata sub acuzatia de favorizare a infractorului. A stat in puscarie doar 53 de zile, pana in 5 ianuarie 1990, cand a fost eliberata prin decretul-lege de si gratiere . Dintre lucrurile furate din casa cantaretei, a caror provenienta ii era cunoscuta, Giulia isi oprise tigari, bauturi, farduri , deodorante si ciorapi.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare