Vedete din Romania

#The Mono Jacks #despartire The Mono Jacks #formatie destramata #band romanesc

Inca o trupa se destrama. Cand are loc ultimul concert

Inca o formatie romaneasca spune adio vietii de scena in formula in care s-a consacrat. Trupa The Mono Jacks pune punct, dupa cinci ani de activitate, colaborarii, insa doreste sa-si ia ramas bun de la fani cu un eveniment de amploare.

"Toate lucrurile frumoase au un început. Al nostru a fost fulminant şi le mulţumim celor care l-au făcut posibil: fanilor, prietenilor, familiilor, oamenilor din media, cluburilor şi festivalurilor care ne-au deschis porţile (şi microfoanele), regizorilor care au lucrat nopţi întregi la clipurile The Mono Jacks şi celor care ne-au ascultat melodiile. Toate lucrurile frumoase au un sfârşit. Pentru noi, acel moment e acum. Dincolo de «chimia» de pe scenă - pentru care suntem recunoscători - suntem personalităţi diferite. După cinci ani de drum, am ales împreună să punem punct istoriei The Mono Jacks.

The Mono Jacks înseamnă: Doru Trăscău (voce, chitară), Dorian Cazacu (tobe), Florin Vasile (chitară, voce) şi Alexandru Tomescu (bas), alături de foştii componenţi Alex Voicu (bas), Andrei 'Jah' Filip (bas) şi Hassan Nabulsi (bas), care au susţinut peste 100 de concerte, au scos pe piaţă două discuri (un LP şi un EP), un EP de remixuri şi două videoclipuri.

Membrii formaţiei organizeaza un ultim eveniment în data de 5 octombrie. "Fatidic sau nu, acest moment coincide cu aniversarea a cinci ani de activitate a formaţiei. Motiv pentru care ne propunem un eveniment memorabil. Evenimentul va avea loc pe 5 octombrie, începând cu ora 21.30, în noul stabiliment cultural numit Colectiv", se mai arată în comunicatul de presă, citat de Realitatea.net.

Asculta aici una dintre melodiile trupei: 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare