Vedete din Romania

# actor mort #George Alexandru #actor teatru #teatrul nottara

Inca un actor ne-a parasit. George Alexandru a murit pe masa de operatie

Anul 2016 a venit cu o veste trista: actorul George Alexandru a incetat din viata la doar 58 de ani. Acesta era bolnav de mult timp, insa a dorit sa tina acest lucru departe de public. El a murit pe masa de operatie, la Institutul Fundeni.

Trupul neînsufleţit al actorului va fi depus, luni, de la ora 11.00, la Teatrul Nottara. Oana Pellea, Valentin Teodosiu şi Tudor Chirilă îi aduc un ultim omagiu lui George Alexandru, care a murit sâmbătă, aceştia afirmând că viaţa fără Jorjac, aşa cum îi spuneau prietenii, va fi mult prea grea, precizând, totodată, că celebrul actor a fost "mult mai mult decât suma personajelor lui", relateaza Mediafax.

George Alexandru a debutat in 1982, iar din 1987 a figurat neincetat pe afisele Teatrului Nottara. În ultimii ani, George Alexandru a jucat în spectacolele "Roman teatral", după Mihail Bulgakov, regia Vlad Massaci (2012), "Aniversarea", de Thomas Vinterberg şi Mogens Rukov, regia Vlad Massaci (2009), "Soţul păcălit", de J.B.P. Molière, regia Mircea Cornişteanu (2002).

În film a început să joace încă din 1978, când regizorul Dinu Cocea i-a propus să intre în distribuţia lungmetrajului artistic "Ecaterina Teodoroiu". Printre producţiile cinematografice în care a jucat se numără "Casanova, identitate feminină", regia Marius Barna (2009), "Supravieţuitorul", regia Sergiu Nicolaescu (2008), "Nunta mută", regia Horaţiu Mălăele (2008), mai relateaza Mediafax.

Foto: cotidianul.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare