Vedete din Romania

#alex velea #calin goia #razvan si dani #showbiz #vedete intern #vedete premiante

Incredibil! Rebelii din showbiz au fost tocilari

N-ai zice ca stiu altceva decat sa cante sau sa spuna bancuri, insa multe dintre vedetele autohtone au invatat chiar bine. Iata cine a luat premii la olimpiade si cine a terminat scoala cu coronita.

Alex Velea, olimpic la toate materiile

Sursa foto:radardemedia.ro

Ei, bine, cine si-ar fi imaginat ca durul cu tatuaje a stat in copilarie cu burta pe carte? Cu 9,81 a terminat liceul si chiar el recunoaste ca multi ar fi socati sa afle ca i-a placut sa invete si ca a fost elev cuminte. "A invatat bine. Chiar daca i-a placut mai mult muzica, s-a tinut de scoala. A muncit foarte mult si a fost olimpic la matematica", a povestit profesorul de matematica al lui Velea.

Dar nu doar matematica a fost punctul sau forte. "Eram un copil foarte cuminte. Parintii au stat mereu langa mine, m-au ajutat mereu si au dorit ca odrasla lor sa creasca asa cum trebuie. Mi-a mers bine rau la scoala, am luat premiul I din clasa I pana in a XII-a. Daca va dau carnetul va panicati. Am fost olimpic la matematica, la romana, la franceza", a declarat Alex Velea pentru Wowbiz.ro.

CITESTE SI:

Teo: "Imi este frica!" Iata ce o inspaimanta pe simpatica prezentatoare
Sunt fericite sau nu? Adevarul despre iubirile surorilor Gabor
Mersul pe jos face... piciorul frumos. Iata ce alte beneficii are

Razvan si Dani, premiantii clasei

Sursa foto: stirifeldefel.ro

Formeaza un cuplu perfect de prezentatori, se completeaza reciproc si deja mai toata lumea stie ca se cunosc din copilarie. Ceea ce nu multi au aflat este ca Razvan si Dani au mers la aceeasi scoala din Resita, au invatat in aceeasi clasa si au stat chiar in aceeasi banca.

"Aveau si Razvan Simion, si Dani Otil medii foarte mari, peste 9, pentru ca era o clasa de elevi foarte buni. Erau premiantii clasei. Se completau perfect. Dani era mai serios, mai pentru studiu, in timp ce Razvan era un tip mai speculativ", a povestit Elena Ivan, fosta diriginta a celor doi in gimnaziu. Ea isi aminteste ca Razvan si Dani erau adevarati lideri ai generatiei lor. Ei doi ar fi dat scolii primul slogan, "Suntem Mega!".

Calin Goia, bun la matematica

Sursa foto: abrc.ro

Solistul trupei Voltaj se numara si el printre "Doctii" din showbiz. Calin Goia spune ca a participat la multe olipiade scolare cat timp a fost elev. "Am parinti de care sunt foarte mandru. Au stiut sa-mi dea educatie. Mi-au zis sa ma tin de scoala. In generala, am luat numai premiul I, in afara de clasa a V-a, cand, la diferenta de un 9, n-am luat premiul intai. Am fost foarte dezamagit, chiar am suferit. Am invatat bine. Excelam la matematica! Am fost la olimpiada, am luat si premii...", a povestit Calin Goia.

Sursa foto: bestevent.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare