Vedete din Romania

#inna #Inna masina #furt masina #Porsche Boxter

Inna a fost pradata de hoti

Cantareata Inna a ramas marti noapte fara masina. Pana acum, vedeta nu a depus plangere la politie deoarece nu se afla in tara.

Vestea ca masina sa Porsche a disparut din parcare i-a fost data chiar de mama sa. Ulterior, Inna si-a instiintat si fanii de pe reteaua de socializare Facebook ca masina sa preferata i-a fost furata.

"Masina mea a disparut. Nu-mi vine sa cred. Este masina de care ma leaga cele mai multe amintiri...", a scris artista pe pagina sa de Facebook.

Acest anunt i-a pus in dilema pe prietenii sai, dar si presa, care nu stiau daca sa ia de buna sau nu aceasta informatie. In scurt timp, Inna a venit si cu confirmarea.

"E adevarat! Am auzit, am postat pe Facebook. Mi-a spus mama. Chei de la masina mai erau in casa, la noi la firma...", a declarat Inna pentru Radio Zu.

Masina care i-a fost furata Innei este un Porsche Boxter decapotabil, pe care artista l-a cumparat in anul 2010. Acest bolid are un pret de pornire de 70.000 de euro.

Sursa foto: enational.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului