Vedete din Romania

#alexandra stan #inna #showbiz #artisti romani #vedete intern #Alexandra Stan vs Inna

Inna si Alexandra Stan, razboiul divelor. Ce au in comun romancele care le fura inima strainilor

Sunt tinere si frumoase, au o voce foarte buna si un succes nebun peste hotare. Inna si Alexandra Stan sunt romancele care i-au cucerit pe straini si care au avut o ascensiune fulminanta in topurile muzicale din intreaga lume. Iata ce au in comun si ce le diferentiaza pe cele doua dive.

Le cheama Alexandra si sunt din Constanta

Alexandra Stan are 25 de ani si s-a nascut la Constanta. Inna, pe numele ei adevarat - Elena Alexandra Apostoleanu, este cu trei ani mai in varsta si s-a nascut tot la malul marii, insa la Mangalia. Amandoua au debutat cam in aceeasi perioada. In vreme ce Inna a lansat primul sau single, "Hot", in 2008, Alexandra Stan a iesit in 2009 pentru prima data pe piata muzicala cu hitul "Lollipop".

CITESTE SI:

Destin tragic. Narcis Ianau a ajuns sa cerseasca bani pentru a merge la scoala
Baile de soare dau dependenta! Uite cum reactioneaza corpul tau


Au dat lovitura peste granita

Au urmat si alte hituri, iar cele doua cantarete cu cariere separate, dar cu stiluri asemanatoare din punct de vedere melodic au inceput sa castige tot mai multi fani, dar si aprecieri in competitiile de profil. In toamna anului 2009, Inna obtinea un trofeu la premiile MTV Europe Music Awards, la categoria "Cel mai bun interpret roman", apoi in scut timp a devenit singurul artist roman care a reusit sa se mentina pentru sase saptamani consecutiv in topul Billboard din America, la sectiunea Hot Dance Airplay.

In 2010, tot la Europe Music Awards, Inna a castigat 5 din cele 7 categorii la care a fost nominalizata. In palmaresul sau se adauga discurile de aur castigate in Olanda si Franta, si discul de platina castigat in Spania.

Succes enorm a avut rapid dupa debut si Alexandra Stan. Dupa ce a ajuns cu prima sa piesa, "Hot", in primele locuri ale topurilor muzicale de la noi, cel de-al doilea album al sau, "Mr. Saxobeat", s-a vandut in aproape un milion de exemplare in mai putin de un an, ajungand in top 5 in peste 20 de tari. De altfel, si in 2014, cand a lansat piesa "Lemonade", in doar 10 luni a inregistrat 47 de milioane de vizualizari pe Youtube. Alexandra are in palmares doua discuri de platina, unul obtinut in Suedia, iar al doilea in Italia, dar si doua discuri de aur, primite in Marea Britanie si in Germania.

Concerte in toata lumea

Sursa foto: cdnews.ro

Sursa foto: healthyceleb.com

Succesul melodiilor s-a concretizat rapid si printr-o multime de contracte pe care cele doua le-au obtinut peste hotare. Atat Inna, cat si Alexandra Stan sunt invitate sa cante in spectacole in toate colturile lumii, din  Franta, Turcia, pana in Mexic, Australia sau Orientul Mijlociu.

Saptamana aceasta, Alexandra Stan a dat lovitura in Japonia. Artista a ajuns numarul 1 in topul iTunes Dance Chart din Japonia la doua ore din
momentul lansarii piesei sale "Cherry Pop" in aceasta tara.

Treaba merge perfect si pentru Inna. In ultimul timp, ea a colaborat cu artisti importanti din muzica internationala, cum ar fi Pitbull sau J Balvin.

Anul acesta, cantareata a semnat cu una dintre cele mai mari case de discuri din lume, Atlantic Records. Si vara se anunta plina pentru Inna, cand are de sustinut nu mai putin de 32 de concerte in 12 tari de pe patru continente. Turneul "Inna Summer Tour 2014" a debutat in El Salvador chiar in ziua in care a fost lansata "Cola Song".



Popularitate pe Facebook

Peste 13 milioane de fani din intreaga lume ii urmaresc zilnic activitatea Innei pe contul de Facebook al artistei, in vreme ce doar putin peste trei
milioane sunt cu ochii pe postarile Alexandrei Stan.

Implicate in scandaluri


Chiar daca sunt artiste carora nu le place sa fie implicate in scandaluri mondene, acestea nu le-au ocolit. De departe, cel mai rasunator este cel
din vara anului trecut, cand Alexandra Stan a fost internata mai multe zile in spital dupa ce a fost batuta de impresarul sau, Marcel Prodan.

Rivala sa, Inna, impreuna cu Anca Badiu si cei de la Play&Win au fost protagonistii unui scandal muzical in anul 2009. Chiar daca initial
baietii de la Play&Win stabilisera ca piesa "Amazing" sa fie cantata de Anca Badiu, pe ultima suta de metri s-au razgandit si au ales-o pe Inna,
lucru care a dus, evident, la un scandal.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare