Vedete din Romania

#interviu dan bittman #dan bittman sotie #dan bittman copii # holograf concert

INTERVIU Dan Bittman isi dezvaluie secretele

Dan Bittman, unul dintre cei mai longevivi artisti si oameni de televiziune din Romania, are si una dintre cele mai trainice relatii din showbizul romanesc. Cum a reusit sa mentina echilibrul intre cariera si viata de familie, ce isi doreste pentru copiii sai - sunt cateva dintre „secretele” pe care le-a dezvaluit intr-un interviu acordat pentru cititorii Acasa.ro.

ACASA.RO: In curand implinesti 30 de ani de Holograf. Practic, o viata... Cum te simti? 

DAN BITTMAN: Intr-adevar, timpul a trecut foarte repede si intr-un mod extrem de placut. Eu ma simt la fel ca acum 30 de ani, insa multe lucruri s-au schimbat.

Tata inginer, mama medic. Cum de Dan a ajuns solist?

Am facut Facultatea de Constructii si, potrivit diplomei, sunt inginer hidrotehnist, insa nu am profesat niciodata, pentru ca muzica a fost dintotdeauna marea mea pasiune.

Care este secretul succesului vostru ca si trupa? Doar daca ne uitam la Iris, vedem cat e de dificil sa ramai in relatii bune cu partenerii de scena multi ani...

Nu am urmat o reteta a succesului, a venit de la sine. Cred insa ca sinceritatea a jucat un rol major: nu am pretins niciodata ca suntem altfel decat in realitate.

Ai trei copii. Iti calca vreunul pe urme? Ei ce-si doresc sa faca atunci cand "vor fi mari"?

Toti trei sunt talentati. Alex, cel mare, compune deja muzica, Marc canta la pian, insa este decizia lor ce vor face in viitor. Mi-e teama insa sa nu fie comparati cu mine, mi-as dori sa aiba drumul lor.

Ai copilarit in centrul Bucurestiului. E diferita Capitala copilariei tale de cea a copiilor tai? Cum te distrai tu si cum se distreaza ei azi?

Orasul este mult diferit fata de atunci cand eram copil. S-au schimbat foarte multe, s-au demolat cartiere intregi. Imi aduc aminte cu placere ca atunci cand eram mic erau cartiere foarte frumoase de case si aveam multi prieteni care locuiau acolo. Nu stiu cum se distreaza copiii de astazi, insa cu siguranta au la dispozitie mai multe optiuni de petrecere a timpului liber.

Relatia ta cu Liliana este una speciala. Ati rezistat 20 de ani fara sa va casatoriti. Care este secretul? 

Nu avem o reteta a succesului. Pur si simplu, am avut noroc sa ne completam si sa ne intelegem foarte bine.

Ai cochetat cu actoria, chiar functiile publice - sa nu zicem politica, televiziunea. Ce domeniu este totusi mai pe sufletul tau? 

Ma simt mai apropiat de televiziune, mai ales ca am o experienta de vreo 15 ani. Mi se pare o completare fireasca si reusita a muzicii si a scenei. In plus, televiziunea te invata sa vii spontan si sa te adaptezi rapid la tot felul de situatii neprevazute.

Ai vreun regret in cariera sau viata profesionala sau cea personala?

Nu am nici un regret, mi-am trait si imi traiesc viata fix asa cum mi-am dorit.

Holograf a reusit sa se reinventeze, de la ritm, versuri, pana la videoclipuri. Sunteti mereu in pas cu moda. Cum reusiti?

Incercam sa nu pierdem contactul cu realitatea, sa fim aproape de tineri si de toti cei carora le cantam.

Ce sa asteptam de la Holograf in viitorul apropiat? Dar de la Dan Bittman?

In octombrie vom incepe un nou turneu prin tara. Primul concert va avea loc la Constanta, pe 11 octombrie. In plus, am reprogramat si cele doua concerte pe care le-am amanat anul trecut, la Sala Palatului.

Despre Dan Bittman

Nascut la 29 martie 1962, in Bucuresti, este cantret, compozitor, actor si prezentator de televiziune, iar din 1985 liderul trupei Holograf. A fost pentru o scurta perioada consilier la Ministerul de Finante, a jucat in patru filme, ultimul in 2008 (Supravietuitorul). Are trei copii cu Liliana Stefan: Alexandru, Mark Nicholas si Patrick. A prezentat Bravo Bravissimo, Danutz SRL, a fost jurat la X Factor si de curand a lansat teaserul clipului „Roua diminetii”. Piesa este coloana sonora a filmului „Ultimul zburător“, regizat de Ovidiu Georgescu, motiv pentru care videoclipul contine si secvente din pelicula.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare