Vedete din Romania

#AMI #interviu AMI #lansare AMI #trumpet lights ami

Interviu EXCLUSIV AMI: Imi traiesc visul!

AMI, pe numele ei real Andreea Moldovan Ioana, una dintre tinerele vedete in ascensiune din Romania ar putea spune ca, la aproape 24 de ani, canta pe scena de 21 de ani. Ea a povestit pentru cititorii Acasa.ro despre cele mai dificile decizii pe care le-a luat in cariera, dar si despre visele ei de acum. 

Cand aud o mare de oameni cantand impreuna cu mine tresar si acum, sunt trairi care imi dau fiori, emotii si lacrimi de fericire.

AMI, cantareata

Acasa.ro: Toata lumea te asociaza cu Trumpet Lights. Crezi ca Otra Vez va avea cel putin acelasi succes?

AMI: Intr-adevar, „Trumpet lights” este piesa care m-a consacrat. Dar acum, Otra Vez, simt succesul. Vad asta in reactia publicului in concerte ori de cate ori cant „Otra vez”, dar si in mesajele trimise de fani, care sunt din ce in ce mai numerosi, ceea ce e o mare bucurie pentru mine.

Vei ramane la stilul latino? De ce?

Stilul abordat de mine nu este chiar latino, ci o combinatie intre reggae, latino si pop-dance. Acest mix ma defineste si imi ofera o lejeritate aparte. Abordez insa cu usurinta si alte stiluri, cum ar fi Magnetic – David Deejay feat. Ami ori Una Serenada – Mossano.

In videoclipuri, AMI este o tanara vesela, mereu cu zambetul pe buze. Care a fost cel mai fericit moment din cariera ta?

Asa sunt si in viata de zi cu zi, zambitoare si mereu vesela. Cel mai fericit moment din cariera? IMI TRAIESC VISUL! Sunt, nu unul, ci un infinit de momente fericite!

Dar cel mai dificil moment din viata prin care ai trecut?

Cand am decis sa vin la Bucuresti, la terminarea clasei a XI-a. Totul a fost nou pentru mine: un oras mult mai mare, colegi, profesori noi si acea teama de necunoscut. Dar, iata-ma aici!

Cat de importanta este cariera pentru tine in acest moment?

Cea mai importanta!

Care este cea mai mare schimbare din viata ta de la Trumpet Lights si pana in prezent?

Ascensiunea, faptul ca ma aud la radio si imi vad videoclipurile la TV. Cand aud o mare de oameni cantand impreuna cu mine tresar si acum, sunt trairi care imi dau fiori, emotii si lacrimi de fericire.

Cum te simti cand mergi acasa, la Baia Mare? 

Nicaieri nu-i mai bine ca acasa!

Vei lansa in curand un nou single. Care este povestea lui? Pe cand un album?

Daca spun povestea lui, atunci nu va mai fi o surpriza pentru nimeni, asa ca va mai tin putin in suspans... Sper sa nu fie cu suparare. Tot ce pot sa va spun este ca va fi ceva neasteptat, chiar si pentru mine a fost o supriza extrem de placuta si sunt sigura ca va fi ceva pe masura tuturor asteptarilor. Referitor la album, inca nu e momentul potrivit, astept si momentul acesta si sper sa fie cat mai curand.   

Despre AMI 

S-a nascut in Baia Mare, pe 28 septembrie 1989. La varsta de doar 3 ani participa la primul festival muzical, unde ia premiul I. Convinsi ca au o fiica foarte talentata, parintii au inscris-o la Palatul Copiilor din Baia Mare, unde, timp de 15 ani, participa la nenumarate festivaluri nationale si internationale. AMI este insa un artist complet, dupa ce, timp de 12 ani a studiat vioara. Pe cand era in clasa a XI-a, a parasit Baia Mare pentru a veni sa studieze la Bucuresti. Dupa liceu, a urmat cursurile Universitatii Nationale de Muzica Bucuresti. A devenit cunoscuta in toata tara si nu numai datorita melodiei "Trumpet Lights", iar vara aceasta a lansat un nou single, incendiar, "Otra Vez". 

Asculta aici "Otra Vez" si spune-ne ce parere ai despre AMI si melodiile ei:

Foto: D'Jr

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare