Vedete din Romania

#showbiz #Masterchef #vedete intern #Patrizia Paglieri # juriu masterchef

INTERVIU Patrizia Paglieri: O dieta perfecta si reteta preferata a juratului MasterChef

Patrizia Paglieri a devenit in scurt timp unul dintre juratii preferati ai publicului MasterChef. Dura, dar si amabila, volubila, profesionista si cu un accent inconfundabil, aceasta este o aparitie de exceptie de fiecare data.

Cum este, ca femeie, sa te afli in topul chefilor din Romania si in juriul MasterChef?
Sincer nu ma gandesc la asta, ci doar la faptul ca ceea ce fac trebuie sa fie foarte bine. Pentru mine ca chef nu conteaza in ce top ma aflu, importanta este satisfactia clientilor mei. 

Care a fost cea mai mare provocare a ta ca chef? Dar cea mai mare satisfactie?
Cea mai mare satisfactie este restaurantul meu pe care l-am deschis in Buftea, in urma cu 15 ani. In acelasi timp a fost o provocarea infiintarea unui restaurant pentru o clientela de top. O alta provocarea, cu siguranta, este calitatea de jurat la MasterChef.  

Ai afirmat ca ai tinut mai mereu dieta. Ne poti recomanda un meniu pentru o zi de dieta? 
Eu recomand mereu un mic dejun bogat si o cina slaba in calorii. La mic dejun – un fresh de portocale, o felie de paine prajita cu putin gem, la pranz – o salata cu pui sau o salata cu mozzarella, iar la cina pe care trebuie sa avem grija sa nu o servim prea tarziu – carne la gratar cu legume. 

Care este reteta ta preferata?
Imi plac toate tipurile de paste, fructele de mare, peste si risotto. Imi place mult si mancarea romaneasca, mai ales salata de vinete, zacusca, salata boeuf. 

Despre Patrizia Paglieri

S-a nascut in Bahamas, intr-o familie de italieni. Tatal, sef de cazinou, si-a luat sotia si copiii dupa el, pe unde a mers. Inclusiv in Romania.

Chef Patrizia Paglieri a venit in Romania in 1993, la un an dupa parintii sai, ca sa "vada cum e". A ramas aici si tot aici isi creste fiul, pe Francesco, care are 18 ani si care ii mosteneste pasiunea pentru bucatarie. Acesta este specialist in sosuri si are o relatie speciala cu mama lui. Patrizia spune ca secretul este ca are o relatie de prietenie cu fiul sau, comunica foarte mult si nu pastreaza secrete unul fata de celalalt. 

A avut norocul sa stea in bucatarie cot la cot cu mama si cu bunica sa, in restaurantul familiei sale, din San Remo. Asemanarea izbitoare cu cantareata i-a adus si porecla Liza Minelli. 

CITESTE SI: Cum isi cuceresc victimele craii din showbiz

Banica Jr si Lavinia Parva, pe drumuri separate. Ce decizie au luat cei doi

Chef FOA: Intr-o confruntare Jamie Oliver - Gordon Ramsey ar castiga...


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului