Vedete din Romania

#lucia crisan #catalin crisan #divort

Intre Lucia si Catalin Crisan a fost dragoste la prima vedere

Intre Lucia Bubulac si Catalin Crisan a fost dragoste la prima vedere, sustine Octavian Ursulescu, cel care le-a facut cunostinta celor doi.

Urulescu regreta divortul din familia Crisan, pentru ca Lucia si Catalin s-au cunoscut chiar la el in masina, pe vremea cand mergeau in turnee. Cei doi s-au indragostit cand Catalin avea doar 21 de ani, iar viitoare lui sotie, 25. 

"Nu mi-a venit sa cred ca divorteaza. Pacat, formau o pereche frumoasa. Imi amintesc ca le-am facut cunostinta acum 20 de ani, cand i-am dus cu masina la Galati, la un spectacol", spune Ursulescu.

Lucia Crisan canta muzica folk, dar dupa casatorie l-a lasat pe Catalin sa fie vedeta familiei. "Cantam mai mult inainte sa fiu cu Catalin decat dupa ce m-am casatorit cu el", a declarat ea pentru Click!

Ursulescu nu crede insa intr-o revenire in muzica a Luciei. Desi recunoaste ca Lucia "avea o voce foarte buna, cristalina", maestrul crede ca serviciul si copii ii vor ocupa cel mai mult timp Luciei dupa divort.



Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului