Vedete din Romania

#declaratii artisti #a murit stela popescu #deces stela popescu #stela popescu #Stela Popescu a murit

Intreaga lume o plange pe Stela Popescu! Declaratiile cutremuratoare ale artistilor

Moartea fulgeratoare a Stelei Popescu a luat intreaga tara prin surprindere. Multi artisti si nu numai sunt inca in stare de soc. Cei care au lucrat indeaproape cu Stela Popescu isi amintesc cu lacrimi in ochi momentele petrecute alaturi de marea artista a teatrului romanesc.

 

Loredana Groza isi aminteste cu drag de clipele petrecute alaturi de Stela Popescu. Cele doua s-au intalnit pentru prima oara intr-un turneu organizat de Teatrul Constantin Tanase, in Israel.

"Am intalnit o prima data in primul meu turneu in Israel cu Teatrul Constantin Tanase… imparteam aceeasi cabina seara de seara. Descoperise ca ma pricepeam la aranjat parul si se lasa pe mainile mele inainte de spectacol ca sa-i coafez superbul ei par!! Ma lauda la toata lumea:)
M-a invatat trucurile ei de machiaj, de scena si avea grija de mine ca o mama.
Am colindat apoi tara in lung si in lat in turnee nesfarsite prin toate orasele si catunele ei… Am reintalnit o mai tarziu la filmarile pentru comedia “A doua cadere a Constantinopolului"… apoi pe platourile de la “Aniela"… Pentru mine a fost si va ramane regina comediei romanesti!
O femeie pentru care nu exista nu se poate! Energia ei nesfarsita, pozitivismul ei, talentul ei urias, credinta si devotamentul total pentru scena si public sunt unice si de neegalat!
Stela o sa mi fie tare dor de tine!!!
ingerii sa te conduca pe drumul tau spre steaua ta, acolo sus, unde doar nemuritorii ajung!
iti multumesc ca mi-ai atins existenta cu fiinta ta magica si ca mi-ai adus atata dragoste si bucurie!!!
Odihneste-te in pace??"
, si-a amintit Loredana Groza.

Mirabela Dauer a fost foarte buna prietena cu Stela Popescu. Pierderea marii actrite a marcat-o profund.

"Ridic ochii spre cer si refuz sa cred ca este adevarat. Cel mai bun si mai frumos OM pe care l-am cunoscut si pe care Dumnezeu mi l-a harazit drept prieten a plecat fara sa ne spuna nimic.
Stela a fost cel mai bun prieten pe care si l-ar putea dori cineva… ar fi trebuit sa fie nemuritoare. Stela iti umplea sufletul cu bunatatea si dragostea ei de viata.
De la Stela am invatat ca daca ai sufletul frumos ai si chipul frumos si imaginati-va la cat de frumoasa era ea cam cum ii era sufletul. Stela m-a invatat sa rad si tot ea m-a invatat sa fiu puternica.
De la Steluta mea mai aveam atatea de invatat.
Mi-as dori sa deschid ochii si sa ma scutur de acest cosmar dar… nu pot decat sa-mi ridic ochii spre cer si sa trimit toata dragostea mea acolo sus la STELUtA MEA draga si frumoasa.
Sa ai grija de noi, OM frumos de acolo de unde ai plecat"
, este mesajul transmis de Mirabela Dauer dupa moartea Stelei Popescu.

Dan Negru a filmat alaturi de Stela Popescu in urma cu doua saptamani.

"Am filmat cu Stela Popescu acu’ doua saptamani. Probabil, a fost ultima emisiune de televiziune din viata ei. 'Iar ai slabit. Esti ca o grisina!' m-a luat in suturi de cum m-a vazut…'Da’ ai noroc ca incepi sa chelesti ca sa vada lumea ca imbatranesti si tu…' Ca o premonitie, show-ul pentru care am filmat se numeste 'Guess My Age – Ghiceste varsta' pentru ca nimeni nu-i dadea 80! Ultimele imagini cu Stela Popescu pe un platou de televiziune", a scris Dan Negru pe Facebook.

Cantareata de muzica populara Sofia Vicoveanca este inca socata de vestea mortii Stelei Popescu. Aceasta isi aminteste ca are un destin asemenantor cu cel al vedetei. In plus, cele doua au fost foarte apropiate.

"Doamne, Stela, ce veste cumplita! Inca nu pot realiza ca nu mai esti, inca sper sa fie totul o mare farsa!
Destinele noastre s-au asemanat: si Stela a fost refugiata, si Stela si-a revazut tatal abia peste ani…
Am cunoscut-o de aproape: Stela se daruia la scena! Simteam cum ii pasa mult mai mult de public, de starea in care il aduce decat de onorariu sau de ea insasi! Chiar am pierdut o mare, mare artista!!
Stela, steaua noastra, a romanilor, se intoarce azi acasa, printre stelele nemuritoare!… Drum bun si odihna vesnica, draga noastra!!!"
, a spus cantareata de muzica populara Sofia Vicoveanca, potrivit libertatea.ro.

Citeste si:

Alexandru Arsinel, despre Stela Popescu: "a murit fara sa ramana devina o leguma"

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului