Vedete din Romania

#sfaturi Carmen Bruma #Paste Carmen Bruma #vedete intern #carmen bruma #showbiz

Invata de la Carmen Bruma cum sa nu te ingrasi de Paste

Carmen Bruma a capatat un cuvant greu atunci cand vine vorba despre sfaturi de nutritie si despre trucuri de mentinere a siluetei. Fosta prezentatoare TV dezvaluie pe blogul sau cateva dintre secretele sale cand vine vorba despre mese imbelsugate de sarbatori, asa cum e cea de Paste.


Vedeta a dezvaluit faptul ca alimentele care ti-ar putea pune in pericol silueta trebuie consumate pana la ora 15.00! Iata cateva sfaturi date de Carmen Bruma:

"Daca vreti sa mancati cozonac, pasca, prajituri, gogosi, saorma, prajituri, cartofi prajiti, hamburgeri, biscuiti incercati sa le mancati in prima parte a zilei, pana in ora 15. In acest fel ii veti da organismului sansa sa consume alimentele respective, nu sa le stocheze sub forma de grasime".

Iata si alte sfaturi pe care Carmen Bruma le ofera fanilor sai cu privire la mesele de Paste:

Masa de seara ar trebui sa contina obligatoriu o salata din legume proaspete de sezon. Datorita continutului de fibre, senzatia de satietate va aparea mult mai repete si veti manca mai putin fara sa percepeti acest lucru ca pe o restrictie.

Cand incalziti sarmalele faceti-o intr-un vas separat in care puneti o cana de apa, astfel incat toata grasimea care iese din ele sa ramana in cratita. Nu uitati de ardeiul iute, care are proprietatea de a creste arderile doua-trei ore dupa masa, prin urmare consumati-l fara retineri. O sarma din carne de porc gatita cu slanina poate ajunge la 250-300 de calori, iar una din carne de pui sau curcan cu foarte putin orez are aproximativ 100-150 calori. Daca sarmalele pe care le-ati consumat au fost foarte grase puteti sa beti dupa masa o cana cu ceai verde fierbinte. Contine antioxidanti, care impiedica formarea radicalilor liberi, si are un usor efect diuretic si laxativ.

Alcoolul in exces, pe langa alte neplaceri, va poate aduce 2-3 kg in plus daca nu mancati nimic.

Bauturile alcoolice aperitive irita mucoasa gastrica si va creeaza o pofta de mancare anormala care permite consumul unor cantitati enorme de alimente. Punem si mancarea la socoteala si uite asa pantalonii preferati nu se mai inchid cu usurinta…

Plecati intotdeauna la cumparaturi cu burta plina, altfel veti fi tentati sa puneti in cos o multime de alimente care ingrasa.

Nu consumati fructe proaspete sau uscate si oleaginoase (caju, migdale, alune, arahide etc) pe langa dulciurile traditionale,  ci IN LOC DE acestea. Mancati zilnic dua lingurite de seminte de canepa pentru raportul ideal de omega 3/ omega 6 si aportul de fibre. Daca mancati cozonac sau prajituri, renuntati la fructe. Singura exceptie e ananasul crud, care intensifica arderile si ajuta digestia.

Miscarea zilnica este singura solutie pe care o aveti daca vreti sa mancati orice si sa nu va ingrasati. Profitati de orice ocazie pentru a face miscare, jucati volei, fotbal, mergeti cu bicicleta, alergati si alegeti orice forma de distractie care presupune miscare.

Un alt sfat util pentru a tine departe kilogramele este sa nu mergeti la culcare inainte de a face o plimbare in aer liber de minimum 30-40 de minute.

CITESTE SI:
Radu Mazare NU mai e primarul Constantei. A fost suspendat!
Adi Mutu, snopit in bataie de un prieten bun
Cum arata sotia lui Pepe la cateva ore dupa ce a nascut

Sursa foto: apropotv.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare