Vedete din Romania

#Ioan Gyuri Pascu deces #Ioan Gyuri Pascu a murit #ioan gyuri pascu

Ioan Gyuri Pascu: "Mi-am trait viata frumos, cand vrea Dumnezeu ma duc"

Ioan Gyuri Pascu a murit in aceasta dimineata!. Actorul isi simtea sfarsitul inca de acum doi ani, cand a dat ultimul interviu presei.


“Nu mai citesc ziarele de ceva timp, si nu ma refer doar la tabloide, ci si la cele generaliste. Nici la televizor nu ma mai uit. Am avut cateva experiente neplacute si am luat aceasta decizie”, spunea artistul in 2014.


 "Sunt bine, imi vad de treaba mea, duc o viata normala. Pot sa spun ca regret cateva lucruri pe care le-am facut sau nu pana acum, insa in general mi-am trait viata frumos. Si cred ca asta este cel mai important. Interviuri nu mai dau".

El spunea ca nu vrea sa mai traiasca mult, afirmatie care ar putea soca atunci cand o auzi prima data. "Mi-am trait viata frumos, cand vrea Dumnezeu ma duc, toti suntem la "mana" Lui. La toti ne suna la un moment dat ceasul, asta este o certitudine. Depinde doar cand se va intampla acest lucru", spunea celebrul artist.

In 2010, Ioan Gyuri Pascu a suferit un accident vascular din care si-a revenit cu greu, iar probleme nu s-au oprit aici. La putin timp, indragitul actor a divortat si de sotia sa. Un an mai tarziu, afacerea lui Ion Gyuri Pascu, mai exact restaurantul pe care il detinea, a dat faliment.

Artistul a mai trecut printr-o drama. "Sora mea cea mare a murit la 38 de ani de cancer. Ea nu a fumat niciodata spre exemplu. La fel ca si mama, care a facut diabet desi nu era indragostita de dulciuri. Daca esti suficient de evoluat iti dai seama ca nu orice cauza are si efect. Nu statisticile vindeca boli. Daca medicii iti dau 40 de antibiotice, tu iti distrugi alte lucruri prin corp incercand sa rezolvi doar unul. Exista cauze spirituale care duc la aceste lucruri", spunea Ioan Gyuri Pascu la Antena Stars.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare