Vedete din Romania

#ioan gyuri pascu #berarie ioan gyuri pascu #afaceri ian gyuri pascu

Ioan Gyuri Pascu nu are stofa de afacerist. Afla ce i s-a intamplat!

Gyuri Pascu este unul din cei mai talentati artisti romani, insa atunci cand vine vorba de afaceri lucrurile nu-i ies deloc asa cum planuieste.

Asa se face ca, desi cu un an in urma Gyuri investise o suma serioasa de bani intr-un local dintr-o zona buna a Bucurestiului, profitul a intarziat sa apara. Cantaretul detinea 15% din actiunile pub-ului "Gyuri's Pub", situat in zona Mall Vitan, dar a fost nevoit sa isi vanda partea, dupa ce afacerea a intrat in faliment, potrivit informatiilor furnizate de Click.

Pentru ca pretul chiriei a crescut, iar lipsa timpului l-a impiedicat pe Gyuri sa se mai ocupe de treburile administrative, acesta a decis sa renunte la afacerea respectiva.

"Mi-am retras actiunile, mai am de semnat in aceste zile niste acte. Nu mai aveam timp sa ma ocup de el", a declarat Gyuri Pascu.

Pentru ca in lumea showbiz-ului vestile circula foarte repede, s-a gasit imediat un alt cumparator, in persoana lui Mihai Mitoseru.

Beraria a fost deschisa in 2010, in perioada in care Gyuri Pascu era in proces de divort cu sotia sa, Daniela. La inceput, actorul de la Divertis isi petrecea toate serile libere in localul sau si chiar le canta clientilor.

Sursa foto: ziarulring.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului