Vedete din Romania

#ioan gyruri pascu #chitara # accident vascular

Ioan Gyuri Pascu nu mai poate canta la chitara din cauza accidentului vascular

Ioan Gyuri Pascu povesteste, cu amaraciune, ca in acest moment inca nu s-a vindecat complet de pe urma accidentului vascular suferit anul trecut si din aceasta cauza nu mai poate canta la chitara, la fel de bine ca inainte de accident.

"Cand am inceput sa cant la chitara, eram in clasa a cincea, dar nu mi-a placut, pentru ca ma dureau degetele . Intr-a noua am regasit chitara pe dulap si o carte de metoda a tatalui meu si am inceput din nou. Iar acum, dupa atatia ani, a trebuit sa o iau de la zero, din cauza accidentului vascular si a problemelor cu mana stanga. Mintea mea stie miscarile, dar degetele nu asculta. Inca nu suna cum trebuie. Mai e de lucru, repet zilnic. Trendul este pozitiv, cum se zice in multinationale .”, a declarat Gyuri Pascu pentru Adevarul. 

“Este o chestiune legata de rabdare , nu suna cum trebuie la capatul degetului, acolo unde merge gandul. Astept sa-mi revina puterea sa pot canta. Teatrul si cartea sunt proiectele mele prioritare. Sper sa incep sa cant cat mai repede, deja e plictisitor si nu mai am rabdare. Nu pot sa siluiesc viata dupa ce am siluit-o atata timp, a venit vremea sa am rabdare. Dupa ce o sa fac un control, am sa intreb cand pot canta. Momentan, simt ca nu pot duce mai mult de doua-trei cantece in forta.”, a mai spus cantaretul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare