Vedete din Romania

#ioan gyuri pascu #tv #divort

Ioan Gyuri Pascu si-a indepartat sotia prin gelozie

Ioan Gyuri Pascu a recunoscut ca o parte din vina divortului revine geloziei lui din timpul casniciei. Artistul a declarat ca isi va iubi intotdeauna sotia, dar "mai intelept".

Casnicia de 17 ani dintre Pascu si Daniela s-a incheiat inainte ca aceasta sa depuna actele de divort. Cei doi s-au indepartat unul de celalalt, dar asta nu le-a creat resentimente .

"Lucram la asta de ani de zile. Nu exista un motiv anume. Sunt maruntisuri care se aduna. Suntem doi oameni suficient de maturi. "Daca iubesti un om, elibereaza-l!", cum spune Sting. Acum era coapta situatia pentru o schimbare. Cred ca eram la fel de gelos ca orice barbat care are langa el o femeie frumoasa , puternica si inteligenta. O voi iubi cat voi trai, dar va fi o iubire mai inteleapta. Nu ma grabesc sa ma arunc intr-o noua relatie. Nu cred ca in viata sotiei exista un alt barbat, mi-ar fi spus", a povestit Ioan Gyuri Pascu la Acces Direct.

"N-am divortat pana acum pentru ca am fost foarte ocupati. Gyuri stia despre divort, dar nu i-am spus ziua exacta cand vom merge la tribunal. Fiind o hotarare atat de veche, divortul e doar o formalitate. A fost o hotarare luata in trei, impreuna cu fiica noastra. Nu cred ca imi voi reface viata, poate doar daca Dumnezeu va vrea", a declarat Daniela, citata de ring.


Citeste si

Ioan Gyuri Pascu si sotia divorteaza in mod amiabil

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare