Vedete din Romania

Ioana Ghinghina: "Tenul imi arata ca la 20 de ani"

Ioana Ginghina a intrat in vacanta. Actrita se bucura de mai mult timp cae ii permite sa se ingrijeasca mai mult. Sotia lui Alexandru Papadopol sustine ca tenul ii arata ca la 20 de ani.

Ioana Ghingina a explicat pe blogul personal cum se mentine in forma: de la o mini sala de sport improvizata acasa pana la tratamente simple si naturale.

"M-am dus in baie, mi-am dat cu o crema anticelulita, m-am impachetat ca un sandwich si am facut 40 de minute sport. Din cauza timpului nu mai ajung la sala, deci mi-am achizitionat pentru acasa un stepper , un step, 4 gantere , doua dintre ele de 2kg si doua de 500g, o saltea, saculeti de nisip pentru picioare si o coarda.

Apoi, dupa sport, dus rapid, pensat sprancene si mi-am pus o masca de argila. In timp ce stateam cu masca m-am epilat cu aparatul meu credincios, cred ca il am de 5-6 ani. Iar dus, dar de data asta cu gomaj din zatul ramas de la cafeaua de dimineata si mi-am spalat parul, dupa ce l-am uns si pe el cu ulei de Argan .

Am iesit cu greu din baie, caci as fi stat acolo inca o ora, dar timpul ma preseaza si mi-am pus o masca divina pentru tenul meu. Tenul imi arata impecabil, ca la 20 de ani", a scris Ioana Ginghina pe blog.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare