Vedete din Romania

#ioana nastase #ilie nastase #divort

Ioana Nastase este hotarata sa divorteze. Nu mai exista cale de impacare. Cu ce va ramane bruneta dupa divort

Ioana Nastase si Ilie Nastase au ajuns la finalul casniciei. Dupa ce in urma cu cateva luni,cei doi au fost protagonistii unui episod violent, iar Ioana a fost nevoita sa apeleze la politie dupa ce tenismenul ar fi agresat-o fizic, acum bruneta este hotarata sa puna capat mariajului cu fostul tenismen. Apropiatii Ioanei spun ca aceasta este hotarata sa puna capat povestii sale cu Ilie Nastase si a depus deja actele de divort la Tribunalul din Constanta. Ea vrea sa divorteze insa la notar.

 

Ioana si Ilie Nastase s-au casatorit civil pe 25 aprilie 2019. Mariajul lor a fost presarat cu multe scandaluri, iar ultima data cand au fost vazuti public impreuna a fost la petrecerea Simonei Halep, organizata dupa cununia civila a sportivei cu Toni Iuruc.

„Nimeni din familia Ioanei nu mai da vreo sansa acestui mariaj. Nici macar Ioana insasi, care in vara si-a trecut peste principii si a decis sa se intoarca la Ilie, desi la inceputul anului sunase la Politie fiindca fusese batuta si injurata, dupa sarbatoarea de Sf. Ion. Totul s-a naruit asemenea unui castel facut din carti de joc”, au declarat pentru impact.ro surse din anturajul Ioanei Simion.

De ce au ajuns din nou la divort. Ce s-a intamplat intre Ioana si Ilie Nastase

Daca in urma cu cateva luni Ioana a marturisit ca a fost agresata fizic de sotul sau, de aceasta data nu se stie exact motivul care a determinat-o pe Ioana sa ia din nou hotararea de a divorta.

„Nu exista decat doua necunoscute. Cand se va produce divortul si unde. Ioana Nastase incearca sa-si convinga sotul sa apeleze la seviciile unui notar, pentru a incheia cat mai repede totul.

A incercat sa-i  transmita sau sa-i explice ca e mai elegant pentru amandoi, dar Ilie Nastase nu a dat semne ca ar fi de aceasi parere. Iata de ce, cel mai probabil tot instanta va fi cea care va decide cand va consfinti divortul dintre ei”, spun aceleasi surse.

„Nu exista partaj al vreunor bunuri sau al vreunei sume de bani. Fiecare va pleca din aceasta casatorie cam cum a venit. Ioana nu va pastra nici macar numele fostului ei sot, revenind la cel de fata!”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare