Vedete din Romania

#ionela prodan bolnava #ionela prodan #anamaria prodan

Ionela Prodan, din nou in stare grava. Ce se intampla cu artista in aceste momente

Starea de sanatate a cantaretei Ionela Prodan s-a agravat din nou. Medicii fac tot posibilul pentru ea, insa boala de care sufera artista este de necontrolat, iar organismul sau a inceput sa cedeze.

Potrivit informatiilor, inca neoficiale, artista ar suferi de cancer la ficat si la pancreas. Boala ar fi facut ravagii in corpul vedetei, iar medicii nu sunt deloc optimisti.

Anamaria a decis sa stea non stop langa mama sa, asa ca a decis sa isi trimita fiul in strainatate, in Dubai. De asemenea, ea a renuntat la toate proiectele pe care le avea si de aproape o luna s-a mutat la spital.

“Ionela Prodan este bolnava rau, maladia nenorocita de care sufera la pancreas si afectiunile cardiace au facut ravagii in corpul cantaretei, iar Anamaria este pur si simplu disperata! O iubeste pe mama ei ca pe ochii din cap si nu mai stie ce sa faca sa ii mai aline suferintele indragitei cantarete de muzica populara”, au spus prietenii familiei Prodan!

“Are un scaun in salon si este numai langa doamna Ionela! Ii schimba asternuturile, o spala, vorbeste cu ea si are grija de tratamentul medicamentos. Iese din spital doar ca sa ia ceva mancare si ce ii mai trebuie pacientei si apoi se intoarce rapid. Mai mult, pentru ca nu poate sa aiba grija de nimic acasa, de cateva zile, Anamaria Prodan si-a trimis si fiul in Dubai, la Reghe! A fost decizie grea, insa normala in asemenea situatii”, au dezvaluit persoane apropiate familiei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare