Vedete din Romania

#mostenire #dragos dolanescu #ionut dolanescu

Ionut Dolanescu acuza: "Dragos vinde icoanele de la tata"

Ionut si Dragos Dolanescu se lupta in presa pe averea tatalui lor. Dupa ce Dragos l-a acuzat pe Ionut ca incearca sa ascunda o parte a mostenirii, Ionut spune acum ca fratele lui mai mic are probleme psihice.

Dragos Dolanescu a declarat in urma cu cateva zile ca a gasit casa parinteasca ravasita la numai o zi de la moartea tatalui sau. Desi lipseau multe lucruri, el a acceptat initial imparteala fratelui sau.

"Am acceptat tot ce mi-a propus Ionut la imparteala averii. Dar cu o conditie, sa nu vorbeasca in public urat de tata. Dar la scurt timp am auzit ca, la o petrecere, Ionut a inceput sa strige ca parintele nostru a furat bani de la Maria Ciobanu, mama lui Ionut, bani cu care a cumparat casa din strada Caimatei. Si ca vila din Sinaia a fost construita de el, de Ionut, din banii lui", a declarat Dragos Dolanescu pentru Adevarul.

Acuzatiile lui Dragos sunt respinse de fratele lui mai mare, care sustine ca nu s-a atins de averea regretatului cantaret dupa moartea lui.

"Fabuleaza. Probabil ca are si probleme psihice, altfel nu-mi explic cum a putut sa spuna lucrurile acelea. Va spun: din casa din strada Caimatei eu nu am luat absolut nimic, totul este la fel cum a lasat tatal meu. Si nici vorba sa se gaseasca asemenea sume si mai ales sa le fi luat eu. Eu am dovada ca am scos 500 de milioane de lei vechi de la banca pentru inmormantare", a explicat Ionut Dolanescu pentru cotidian.

El isi acuza fratele si de faptul ca a luat din casa parinteasca mai multe tablouri si icoane pe care a inceput sa le vanda imediat dupa moartea lui Ion Dolanescu.

 

Citeste si

Dragos Dolanescu, acuzat ca si-a ucis tatal

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare