Vedete din Romania

#ionut dolanescu #dragos dolanescu #parastas

Ionut Dolanescu l-a invitat pe Dragos la parastas

Ionut Dolanescu a facut primul pas spre impacarea cu fratele sau, Dragos. Fiul mai mare al lui Ion Dolanescu va organiza sambata parastasul de sase luni in cinstrea tatalui sau si l-a invitat pe fratele sau sa participe la cinstirea amintirii tatalui.

"Am chemat circa 100 de persoane, fara sa am resentimente. Prin prieteni comuni, l-am chemat si pe Dragos, care poate veni cu mama sa", a marturisit Ionut Dolanescu.

El pare pregatit sa se impace cu fratele sau, cu o singura conditie: Dragos trebuie sa-si ceara scuze public si sa spuna adevarul. Ionut atacat acuzatiile lansate de Margarita Valenciano , mama lui Dragos, legata de paternitatea lui, dar este dispus sa se supuna unui test ADN.

"Nu ma voi opune, dar mi se pare umilitor sa se ajunga pana aici. Daca ar fi existat vreo urma de indoiala, nu s-ar fi luptat atat tatal meu pentru mine si nu m-ar fi crescut. E absurd ceea ce se afirma", a declarat Ionut pentru ring.

Fiul cel mare al regretatului interpret a tinut sa nege si zvonurile despre un al treilea copil al lui Ion Dolanescu, explicand ca, daca povestea ar fi fost adevarata, nu ar fi aparut abia acum.

Ionut sustine ca cea mai important prioritate pentru el acum este cinstirea tatal sau la parastas . Slujba va avea loc sambata la ora 11.00 la Biserica Sfantul Gheorghe Nou. Familia va merge apoi la cimitir si la casa lui Ion Dolanescu, din strara Caimatei.

 

Citeste si

Margarita: "Ionut nu este fiul lui Dolanescu!"

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului